Kylie Minogue - Get Outta My Way (traduzione in Albanese)

traduzione in Albanese

Largohu nga rruga ime

Whoa, oh, oh, oh, oh, oh
Whoa, oh, oh, oh, oh, oh, oh
Whoa, oh, oh, oh, oh, oh
 
Qka eshte gjeja me e keqe qe mund te te ndodh ty?
Merre guximin sonte dhe provo nje gje te re
Je bere i merzitshem,je,oh sa i merzitshem
Smund ta njoh zombin ne te cillin je transformuar
 
Mos u merakos sepse sonte te kam ne dore une
Mund te ulesh,ti besh gjerat e zakonshem
Do te te tregoj
Qe kjo do te ndodh nese nuk ia jep
Dashnores tende at qe kerkon ajo
 
(Chorus)
Largohu,kerko nje te panjohur perfekt
Ti flet,un heci,deshiron ta ndiesh rezikun
Me sheh me at dhe ajo te eksiton
Me bene te them
Smund te me kthesh prap ne fund te kesaj kenge
Largohu nga rruga ime,largohu nga rruga ime
Skam me asgje te them,ai do te ze vendin tend
Largohu nga rruga ime,largu nga rruga ime
Skam me asgje te them,ai do te ze vendin tend
Largohu nga rruga ime
 
Tani,e kam nje shije,dua te ekploroj
Sdo te shkoj dem,jo,jo me
Perpjekesh shum tani ta fitojsh zemren time por
Shum her perpjekjet ishin te kota
 
Mos u merakos sepse sonte te kam ne dore une
Mund te ulesh,ti besh gjerat e zakonshem
Do te te tregoj
Qe kjo do te ndodh nese nuk ia jep
Dashnores tende at qe kerkon ajo
 
(Chorus)
 
Mos u merakos sepse sonte te kam ne dore une
Mund te ulesh,ti besh gjerat e zakonshem
Do te te tregoj
Qe kjo do te ndodh nese nuk ia jep
Dashnores tende at qe kerkon ajo
 
(Chorus)
 
Jo,un nuk do te shkoj ne shtepi
(Whoa, oh, oh, oh, oh, oh)
Por nuk do te jem e vetme
(Whoa, oh, oh, oh, oh, oh)
Tani do te tregoj se prej cka jam e ndertuar
(Whoa, oh, oh, oh, oh, oh)
Tani do te tregoj se prej cka jam e ndertuar
(Whoa, oh, oh, oh, oh, oh)
 
Postato da dj_arber Gio, 19/07/2012 - 13:10
Aggiunto su richiesta di boracasli
Inglese

Get Outta My Way

Commenti fatti