Pubblicità

Guns Of Brixton (traduzione in Albanese)

traduzione in AlbaneseAlbanese
A A

Pushket e Brinkstonit

Kur derën te ta shkelmojne
Si mendon te dalesh?
Me duart mbi krye
Apo me gishtin ne kembez?
 
Kur ligjin e shkel
Si do perfundosh?
Shtrirë vdekur ne dysheme
A ne qeli te vdekjes do qendrosh?
 
Ju mund të na shtypni
Ju mund të na rrihni
Por keni per te dhene llogari tek
Oh Pushket e Brinkstonit
 
Paratë bejne te ndihesh mirë
Dhe jeten e con rehat
Por me siguri koha jote do vij
Si në parajsë si ne ferr
 
Shihni ,ai ndjehet si Ivani
Lindur nën diellin e Brixtonit
Loja e tij quhet mbijetesë
Në fund kur"Te fortet do vijne"
 
E di qe ata s'kane mëshirë"
E shtrine perdhe me pushke
S'duhet furgoni Black Maria
Lamtumirë diellit te Brixtonit
 
Ju mund të na shtypni
Ju mund të na rrihni
Por keni per te dhene llogari tek
Oh-Pushket e Brinkstonit
 
Kur derën te ta shkelmojne
Si mendonte dalesh?
Me duart mbi krye
Apo me gishtin ne kembez?
 
Ju mund të na shtypni
Mund të na rrihni
Po, edhe te na shtihni
Por oh...Rovolet e brixtonit
 
Shtrire vdekur ne dysheme
Në qeline e vdekjes
Loja e tij qe mbijetesa
Si ne parajse si ne ferr
 
Ju mund të na shtypni
Ju mund të na rrihn
Por do jepni llogari..
Oh-Pushket e Brinkstonit
Oh-Pushket e Brinkstonit
Oh-Pushket e Brinkstonit
Oh-Pushket e Brinkstonit
Oh-Pushket e Brinkstonit
 
Grazie!
thanked 3 times
Postato da kbixhozikbixhozi Dom, 10/11/2013 - 20:48
Ultima modifica kbixhozikbixhozi Ven, 04/07/2014 - 21:11
Inglese
Inglese
Inglese

Guns Of Brixton

Raccolte con "Guns Of Brixton"
Idioms from "Guns Of Brixton"
Commenti fatti
Read about music throughout history