Enrique Iglesias - I Like It (traduzione in Albanese)

traduzione in Albanese

ME PELQEN

Enrique
nje dashuri.. nje dashuri
pitbull
Enrique iglesias pitbull
e dina qfar kohe eshte
te hikim ,mjafon te hikim
Enrique
One Love.. One Love
Pitbull
Enrique Iglesias, Pitbull
Ya’ll know what time it is.
We go set it off tonight, just go
Set the club on fire, just go
Enrique! Holla at them like…
 
Enrique
Vajzë me fal te lutem
n,q,s jam shum direkt
por sonte esht nata
ne me te vertet le te shkojm
E dashura ime eshte jasht qytetit
dhe une jam i gjith vetem
i dashuri yt eshte me pushime
dhe ai nuk duhet ta dije
no oh oh, oh oh
askush si ben gjerat qe un do te te bej ty
no oh oh, oh oh
Ulerit me ze te lart, bertit me ze te lart
me lejo te degjoj
 
Chorus
baby me pelqen
menyra se si ti leviz ne piste
baby me pelqen
hajde dhe me jem edhe pak
oh po me pelqen
ulerit si kurr me pare
baby me pelqen
me me me pelqen
 
Lionel Richie
Party, Karamu, Fiesta, Forever
 
Enrique
Vajzë me fal te lutem
N.q.s un po sillem keq oh
mundohem te mbaj larg duart
por ti me kerkuar per me shume
rrotul rrotul rrotull
ngadal ngadal ngadal
leje qe koha koha te kaloj
sepse ne nuk jena duke u pleqeruar
 
No oh oh, oh oh
Askush nuk mund ta bëjë këtë më mirë të kthehet rreth unë do të jap më shumë
No oh oh, oh oh
Ulerit me ze te lart, bertit me ze te lart
me lejo te degjoj
 
Chorus
baby me pelqen
menyra se si ti leviz ne piste
baby me pelqen
hajde dhe me jem edhe pak
oh po me pelqen
ulerit si kurr me pare
baby me pelqen
me me me pelqen
 
Pitbull
hajde dj.. ky eshte dj im
jam nje djal nga miami.. e din se si lozim ne
un luaj qfar ti
Come DJ..That’s my dj..
I’m a Miami Boy..You know how we play
I’m playing what u wanna I play..
What u give me got me good.
Now watch me..
It’s a different species, get me in DC
Let’s party on the White House lawn
Tiger Woods tired of Jesse James
Here goes Pitbull all night long
Pick up Barack and Michelle and let’em that it’s on
Pa’ fuera! Pa’ la calle!
Dale mamita tirame ese baile!
Dale mamita tirame ese baile!
I see you watchin me, you see me watchin’ you
I love the way you move
I like them things you do like..
 
baby me pelqen
menyra se si ti leviz ne piste
baby me pelqen
hajde dhe me jem edhe pak
oh po me pelqen
ulerit si kurr me pare
baby me pelqen, me me me pelqen
baby me pelqen
menyra se si ti leviz ne piste
baby me pelqen
hajde dhe me jem edhe pak
oh po me pelqen
ulerit si kurr me pare
baby me pelqen, me me me pelqen
Party, (oh po me pelqen) karamu, Fiesta, Forever
oh po me pelqen
Party, karamu, (oh po me pelqen) Fiesta, Forever
 
Postato da Benardo Melyshi Mar, 14/06/2011 - 22:39
Inglese

I Like It

Commenti fatti