Željko Joksimović - Ima nešto u tom što me nećeš (traduzione in Albanese)

traduzione in Albanese

Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do

Versioni: #1#2
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
ti ke kohe per te tjeret
te shoh se si leviz e gezuar
si nje flutur perqark dhimbjes sime
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
dicka te ciles as ti vete s'i ve dot emer.
 
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
dhe e gjitha do te thote"mos me harro"
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
e genjeshtra padyshim do te me vrase
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
dhe rreth faktit qe as une s'te dua.
 
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
e genjeshtra padyshim do te me vrase
Ka dicka rreth faktit qe ti s'me do
dhe rreth faktit qe as une s'te dua
dhe rreth faktit qe as une s'te dua..
 
Postato da Translator44 Sab, 17/03/2012 - 01:26
Serbo

Ima nešto u tom što me nećeš

Željko Joksimović: 3 più popolari
See also
Commenti fatti