Prince - Kiss (traduzione in Macedone)

traduzione in Macedone

Бакнеж

Не мораш да бидеш убава
Да ме запалиш
Само ми треба твоето тело, бејби
Од зора до самрак
Не ти треба искуство
За да ме оладиш
Остави се на мене
Јас ќе ти покажам се што треба
 
Не мораш да бидеш богата
За да бидеш моја девојка
Не мораш да бидеш кул
Да владееш со мојот свет
Нема некој посебен знак
Со кој повеќе си одговарам
Јас само го сакам твоето слободно време
И твојот...бакнеж
 
Не мораш да зборуваш валкано, бејби
Ако сакаш да ме импресионираш
Не можеш да бидеш премногу кокетна, мама
Јас знам како да ме соблечеш (Да)
Сакам да бидам твоја фантазија
Можеби ти можеш да бидеш моја
Препушти се на мене
Можеме да си поминеме убаво
 
Не мораш да бидеш богата
За да бидеш моја девојка
Не мораш да бидеш кул
Да владееш со мојот свет
Нема некој посебен знак
Со кој повеќе си одговарам
Јас само го сакам твоето слободно време
И твојот...бакнеж
 
Жени, а не девојки владеат со мојот свет
Реков владеат со мојот свет
Однесувај се според своите години, мама
Не според бројот на чевли
Можеби би можеле да се виткаме
Не мораш да гледаш Династија
за да имаш добар став, ах
Препушти се на мене
Мојата љубов ќе биде твоја храна (Да)
 
Не мораш да бидеш богата
За да бидеш моја девојка
Не мораш да бидеш кул
Да владееш со мојот свет
Нема некој посебен знак
Со кој повеќе си одговарам
Јас само го сакам твоето слободно време
И твојот...бакнеж
 
Postato da KaterinaMKD Gio, 08/03/2012 - 09:58
Inglese

Kiss

Commenti fatti