Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Testo delle canzoni: Një shpresë për jetën time

  • Artista: Klajdi Musabelliu (Klajdi Musabelliu)
Albanese
Albanese
A A

Një shpresë për jetën time

Pak dashuri prej zemre, kërkova unë nga jeta
Por zemrën e babait, se gjeta që se gjeta
Eh fati i jetimit, sa larg nga syri zotit
Ndaj jeta rrjedh e hidhur, si pikëza e lotit
 
Por një portret i dashur, më del në ëndërrime
Si dritë dashurie, si shpresë per jetën time
 
Ndaj vehten se leshova, në krah te pikëllimit
Për ju më shpirt kendova, gjith këngët e gëzimit
Jetova dhe kendova, mes shpresës edhe lotit
Dhe fatin ja besova, gjith juve edhe zotit
 
Ne shpirt qirinjt mu fikën, se fryu një furtunë
Ditët e bardha ikën, dhe vetëm mbeta unë
Vetmia nuk më mbyti, su bëra rob i saj
Ne vit mu bë shpirti, si lule celur maji
 
Por një portret i dashur, më del në ëndërrime
Si dritë dashurie, si shpresë per jetën time
 
Ndaj vehten se leshova, në krah te pikëllimit
Për ju më shpirt kendova, gjith këngët e gëzimit
Jetova dhe kendova, mes shpresës edhe lotit
Dhe fatin ja besova, gjith juve edhe zotit
 
Ndaj vehten se leshova, në krah te pikëllimit
Për ju më shpirt kendova, gjith këngët e gëzimit
Jetova dhe kendova, mes shpresës edhe lotit
Dhe fatin ja besova, gjith juve edhe zotit
 
Grazie!
Postato da Iulia BacIulia Bac Dom, 03/07/2022 - 10:52

 

Raccolte con "Një shpresë për ..."
Commenti fatti
Read about music throughout history