Love the way you lie (traduzione in Macedone)

Advertisements
traduzione in Macedone

Love the way you lie

Само ќе застане таму
И види ме горат
Но, тоа е во ред
Затоа што ми се допаѓа
Начинот на кој тоа боли.
Само ќе застане таму
И ме слушаш крик
Но, тоа е во ред
Затоа што јас го сакам
Начинот на кој што лежат.
Го сакам начинот на кој што лежат.
Го сакам начинот на кој што лежат.
 
Не можам да ви кажам она што навистина е.
Можам само да ви кажам она што изгледа како.
И сега има челик нож
Во мојот windpipe.
Јас не можам да дишам, но јас се уште се борат
Додека јас може да се бори.
Колку што погрешно се чувствува во право
Тоа е како да сум во лет.
Правец на љубовта.
Пие од мојата омраза
Тоа е како да сум huffing боја.
И јас го сакам повеќе дека јас страдаат
Јас ги задуши и десно пред да јас сум за да се удави
Таа resuscitates мене
Таа ебат мрази мене и сакам тоа
 
Чекај, каде што ви се случува!?
"Јас сум да те оставам."
Не можете ain ' t. Се врати!
 
Ние сме водење десен бек.
Еве ќе одиме повторно.
Тоа е толку луд
Причина кога се се одвива добро
Тоа се случува голема.
Јас сум Супермен
Со ветер во грбот.
Таа е Lois Лејн.
Но, кога тоа е лоша
Тоа е ужасно.
Јас се чувствувам толку се срами.
Јас snap
 
Што е тоа пријателе?
Јас дури и не знаат неговото име.
 
Јас положи рацете врз неа.
Јас никогаш не ќе се спуштиле толку ниско ниво повторно.
Претпоставувам дека јас не знам мојата сопствена сила.
 
Само ќе застане таму
И види ме горат
Но, тоа е во ред
Затоа што ми се допаѓа
Начинот на кој тоа боли.
Само ќе застане таму
И ме слушаш крик
Но, тоа е во ред
Затоа што јас го сакам
Начинот на кој што лежат.
Го сакам начинот на кој што лежат.
Го сакам начинот на кој што лежат.
 
Некогаш љубовта некој толку многу
Можете да едвај дишеме
Кога сте со нив?
Ќе се сретне и ниту еден од вас
Дури и не знаат што hit 'em?
Доби кои топло fuzzy чувство?
Да ги треска, што се користи за да се добие " ем
Сега сте добивање ебат болни
На гледање на 'em.
Ќе се заколна дека никогаш не сте хит 'em.
Никогаш не направи ништо да боли 'em.
Сега сте во друга лице
Исфрлајќи отровот во овие зборови
Кога ќе го плукаат 'em.
Ќе им помогнам, се повлече едни од други влакна,
Нула, ноктот, залак 'em,
Фрли 'em надолу, pin 'em.
Така изгубени во моменти
Кога сте во 'em.
Тоа е бес што ги презеде.
Тоа контроли за двете страни.
Така, тие велат дека тоа е најдобро
Да одат на вашиот одделни начини.
Претпоставуваме дека тие не знаеш ти.
Причина денес
Што беше вчера.
Вчера е завршена, Тоа е различен ден.
Звучи како расипана евиденција
Playin " над.
Но, што ветив
Следниот пат кога ќе покажат воздржаност.
Вие не добие уште една шанса.
Животот не е Nintendo игра.
Но вие лажел повторно.
Сега можете да го добиете за да се види нејзиниот остави
Надвор од прозорецот.
Претпоставувам дека е причината зошто тие го нарекуваат прозорец панелот.
 
Само ќе застане таму
И види ме горат
Но, тоа е во ред
Затоа што ми се допаѓа
Начинот на кој тоа боли.
Само ќе застане таму
И ме слушаш крик
Но, тоа е во ред
Затоа што јас го сакам
Начинот на кој што лежат.
Го сакам начинот на кој што лежат.
Го сакам начинот на кој што лежат.
 
Сега знам дека ние рече работи,
Не нешта кои ние не значи
И ние падне назад
Во истите обрасци.
Истата рутина.
Но, вашиот темперамент е само како лоша
Како рудникот.
Ти си исто како мене.
Но, кога станува збор за љубовта
Ти си само како заслепени.
Бебе, те молам врати се.
Тоа не беше ти, душо, тоа ми беше.
Можеби нашите односи
Не е како луди како што изгледа.
Можеби тоа е она што се случува
Кога торнадо
Ги исполнува вулкан.
Сите знам е
Те сакам премногу
Да одиме подалеку, иако.
Дојде внатре.
Ги собереш вашите кеси исклучување на тротоарот.
Не сте се слушне искреноста
Во мојот глас кога ми зборуваш!?
Ти реков ова е моја вина!
Погледни ме во окото!
Следниот пат кога јас сум разочаран
Јас ќе цел мојот тупаница на сув ѕид!
Следниот пат.
Таму ќе нема следен пат.
Јас се извинувам, иако знам дека тоа е лага.
Уморен сум од игрите.
Јас само сакам грбот.
Знам дека сум лажго.
Доколку таа некогаш се обидува да се ебат ја напушти повторно
Јас'mma вратоврска неа во кревет
И сет куќата на оган!
 
Само ќе застане таму
И види ме горат
Но, тоа е во ред
Затоа што ми се допаѓа
Начинот на кој тоа боли.
Само ќе застане таму
И ме слушаш крик
Но, тоа е во ред
Затоа што јас го сакам
Начинот на кој што лежат.
Го сакам начинот на кој што лежат.
Го сакам начинот на кој што лежат.
 
Postato da Edvard Ateist Sab, 26/05/2018 - 11:07
Aggiunto su richiesta di MariJJa
Inglese

Love the way you lie

Commenti fatti