Lana Del Rey - Money Power Glory (traduzione in Macedone)

traduzione in Macedone

Пари, моќ, слава

Кажуваш дека сакаш да одиш
До земјата која е далеку
Како мислиш да одиме таму
Со начинот на кој живееме денес
 
Многу говориш за Бог
Слободата доаѓа од повик
Но, тоа не е тоа што оваа кучка сака
Не е се што сакам
 
Сакам пари, моќ и слава
Сакам пари, цела твоја моќ, и цела твоја слава
Алилуја, сакам да те земам заради се што имаш
Алилуја, ќе ги земам заради се што имаат
 
Душо
 
Сонцето исто така се зголемува
На тие што не успеаја на повикот
Мојот живот се состои од
Губење, победи, неуспеси и падови
 
Можам да го направам тоа ако навистина, навистина, сакаш
Јас сум се што навистина сакаш, душо
Можам да го направам ако мислиш дека ти се допаѓа тоа
Би требало да продолжиш дечко да продолжиш
 
Сакам пари, моќ и слава
Сакам пари, цела твоја моќ, и цела твоја слава
Алилуја, сакам да те земам заради се што имаш
Алилуја, ќе ги земам заради се што имаа
 
Душо
 
Дрога и дијаманти, дорга и дијаманти, дијаманти
Дрога и дијаманти то е се што сакам
Дрога и дијаманти, дорга и дијаманти, дијаманти
Дрога и дијаманти, дорга и дијаманти, дијаманти
 
Сакам пари, моќ и слава
Сакам пари, цела твоја моќ, и цела твоја слава
Алилуја, сакам да те земам заради се што имаш
Алилуја, ќе ги земам заради се што имаа
 
Душо...
 
Postato da Natalijaa17 Gio, 21/04/2016 - 23:04
Inglese

Money Power Glory

Commenti fatti