Céline Dion - My Heart Will Go On (traduzione in Albanese)

traduzione in Albanese

Zemra ime do vazhdojë të rrahë

Cdo natë në ëndrrat e mia
Të shoh ty, të ndjej ty
Kështu e di që ti ekziston gjithmonë
 
Përmes largësisë
E hapësirës që na ndan
Ti ke ardhur për t'më treguar që ekziston gjithmonë
 
Afër, larg, gjithandej ku je
E di që zemra do vazhdojë të rrahë
Edhe njëherë tjetër hapma dërën
Dhe ti je në zemrën time
E zemra ime do vazhdojë të rrahë
 
Dashurinë e vërtetë e gjejmë njëherë në jetë
Dhe zgjat gjithë jetës
Asnjëherën s'do zhduket derisa do jemi një
 
Afër, larg, gjithandej ku je
E di që zemra do vazhdojë të rrahë
Edhe njëherë tjetër hapma dërën
Dhe ti je në zemrën time
E zemra ime do vazhdojë të rrahë
 
Ti je këtu, s'ka asgjë kujt ti druhem
Dhe e di që zemra ime do vazhdojë të rrahë
Ne do qëndrojmë kështu përgjithmonë
Ti je i sigurt në zemrën time
he zemra ime do vazhdojë të rrahë
 
Postato da Albiola Mar, 22/10/2013 - 18:34
Inglese

My Heart Will Go On

Per favore aiutaci a tradurre “My Heart Will Go On”
See also
Commenti fatti