Greta Salóme - Never Forget (traduzione in Albanese)

traduzione in Albanese

Asnjëherë mos harro

Ajo këndon me zë të ulët gjatë natës
Duke u lutur për dritën e mëngjezit
Ajo ëndërron se si ata kanë qenë para
Kur të gdhihet ata do të jenë të lirë.
 
Kujtime ndjekin mëndjen e tij
Ruaje atë nga nata e pafundme
Ajo pëshpëritte ngrohtë dhe me butësi,
Të lutem kthehu tek unë.
 
Dhe kur dielli lind i artë larg përtej detit
Agimi do ndërpreet për shkak të errësirës,
ne të dy do jemi përgjithnjë të lirë..
 
Asnjëherë mos harro ato që kam bërë, ato që kam thënë
Kur unë të dhashë gjithë zemrën time dhe shpirtin.
Mëngjezi do vijë dhe unë e di që ne të dy do jemi një
sepse unë ende besoj se ti më kujton akoma.
 
Ajo qan nën qiellin e mbuluar me dritë hëne
Kujtohet, kur ata thanë mirupafshim
Ku është ajo që ay pa atere
Duket të ketë kaluar kaq shumë kohë.
 
Dhe kur dielli lind i artë larg përtej detit
Agimi do ndërpreet për shkak të errësirës,
ne të dy do jemi përgjithnjë të lirë..
 
Asnjëherë mos harro ato që kam bërë, ato që kam thënë
Kur unë të dhashë gjithë zemrën time dhe shpirtin.
Mëngjezi do vijë dhe unë e di që ne të dy do jemi një
sepse unë ende besoj se ti më kujton akoma.
 
Ooohhh
 
Asnjëherë mos harro ato që kam bërë, ato që kam thënë
Kur unë të dhashë gjithë zemrën time dhe shpirtin.
Mëngjezi do vijë dhe unë e di që ne të dy do jemi një
sepse unë ende besoj se ti më kujton akoma.
 
Oh, ende besoj se ti më kujton akoma!
Oh, ende besoj se ti më kujton akoma!
 
Postato da stavrioan Sab, 12/05/2012 - 20:49
Inglese

Never Forget

Commenti fatti