Ponoć (traduzione in Macedone)

traduzione in MacedoneMacedone
A A

Полноќ

Полноќ е, повторно останав сам
Полноќ е, нема никој што го познавам
Срцево, ноќва тагува
бидејќи не ги слушам твоите зборови
 
Немам повеќе, немам повеќе причина да сакам
Немам никој кој би ми кажал како да преболам
Дните одат, летата ми одминуваат
Еј моја проклета судбино
 
Срцево, ноќва тагува
бидејќи не ги слушам твоите зборови
 
Немам повеќе, немам повеќе причина да сакам
Немам никој кој би ми кажал како да преболам
Дните одат, летата ми одминуваат
Еј моја проклета судбино
Немам повеќе, немам повеќе причина да сакам
Немам никој кој би ми кажал како да преболам
Дните одат, летата ми одминуваат
Еј моја проклета судбино
 
Grazie!
ringraziato 1 volta
Postato da Just GordeJust Gorde Sab, 04/12/2021 - 20:41

Ponoć

Traduzioni di “Ponoć”
Macedone Just Gorde
Raccolte con "Ponoć"
Aco Pejović: 3 più popolari
Commenti fatti
Read about music throughout history