Like a Prayer (traduzione in Albanese)

Advertisements
traduzione in Albanese

Si një lutje

Jeta është një mister, gjithkush duhet të qëndrojë vetë
Dëgjova të thërrisje emrin tim
Dhe u ndjeva si në shtëpi
 
Kur thërret emrin tim
Është si një lutje e vogël
Jam ulur në gjunjë
Dua të të çoj atje
Në mes të natës ndjej fuqinë tënde
Si një lutje ti e di
Do të të çoj atje
 
Dëgjoj zërin tënd, është si një psherëtimë engjëlli
Nuk kam zgjedhje tjetër, dëgjoj zërin tënd
Më duket sikur fluturoj
I mbyll sytë, o Zot, më duket sikur po bie
Jashtë qiellit tim, i mbyll sytë
Qiell më ndihmo!
 
Kur thërret emrin tim
Është si një lutje e vogël
Jam ulur në gjunjë
Dua të të çoj atje
Në mes të natës ndjej fuqinë tënde
Si një lutje ti e di
Do të të çoj atje
 
Si një fëmijë më pëshpërit me butësi
Je nën kontroll si një fëmijë
Tani po vallzoj
Është si një ëndërr, pa fund dhe pa fillim
Ti je këtu me mua, është si një ëndërr
Lere korin të këndojë
 
Kur thërret emrin tim
Është si një lutje e vogël
Jam ulur në gjunjë
Dua të të çoj atje
Në mes të natës ndjej fuqinë tënde
Si një lutje ti e di
Do të të çoj atje
 
Si një lutje, zëri yt mund të më çojë atje
Si një muzë për mua, ti je një mister
Si një ëndërr, nuk je ashtu siç dukesh
Si një lutje, patjetër zëri yt mund të më çojë atje
 
Si një lutje, do të të çoj atje
Është si një ëndërr për mua
 
Postato da EaglewatchEaglewatch Mar, 12/02/2019 - 02:17
Aggiunto su richiesta di Zarina01Zarina01
Inglese

Like a Prayer

Commenti fatti