Translate Shume Trafik

 • Artista: Afërdita Dreshaj
 • Album: Just Kiss Me
 • Canzone: Shume Trafik
 • Richiesta: Albanese → Tedesco
 • Commenti dell’autore:

  Nese mendon se jam vetem e
  ke qelluar te verteten
  e nis veturen me te 3-ten shume trafiiiiik...
  Nese mendon se jam vetem e
  ke qelluar te verteten
  e nis veturen me te 3-ten shume trafiiiiik shuum trafiik....

  netet heshtin dhe nuk flasin qe kur ike ti
  pa ty lulet jo nuk rriten
  ska kush i ujit
  krejt kujtimet sonte zemer
  m'kan ardh mysafir
  çdo nate mua me paraqitet
  po i njejti film i njejti film...

  nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
  verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...

  nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
  verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...(shuum trafiik)....

  netet heshtin dhe nuk flasin qe kur ike ti
  pa ty lulet jo nuk rriten
  ska kush i ujit
  krejt kujtimet sonte zemer mkan ardh
  mysafir çdo nate mua me paraqitet
  po i njejti film i njejti film...
  nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
  verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...

  nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
  verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...(shuum trafiiiik)....

 • Traduzioni: Inglese
Albanese

Shume Trafik

Nese mendon se jam vetem e
ke qelluar te verteten
e nis veturen me te 3-ten shume trafiiiiik...
Nese mendon se jam vetem e
ke qelluar te verteten
e nis veturen me te 3-ten shume trafiiiiik shuum trafiik....

netet heshtin dhe nuk flasin qe kur ike ti
pa ty lulet jo nuk rriten
ska kush i ujit
krejt kujtimet sonte zemer
m'kan ardh mysafir
çdo nate mua me paraqitet
po i njejti film i njejti film...

nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...

nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...(shuum trafiik)....

netet heshtin dhe nuk flasin qe kur ike ti
pa ty lulet jo nuk rriten
ska kush i ujit
krejt kujtimet sonte zemer mkan ardh
mysafir çdo nate mua me paraqitet
po i njejti film i njejti film...
nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...

nese mendon se jam vetem e ke qeelluar te
verteten e nis veturen me te 3-ten shuum trafiiiik...(shuum trafiiiik).....

Altre traduzioni di “Shume Trafik”
Commenti fatti