Pubblicità

Smells Like Teen Spirit (traduzione in Macedone)

  • Artista: Nirvana
  • Interpretato anche da: Bea Miller, Avril Lavigne, One OK Rock
  • Canzone: Smells Like Teen Spirit 52 traduzioni
  • Traduzioni: Albanese, Arabo, Azero, Bosniaco, Bulgaro, Catalano, Ceco, Croato, Danese, Ebraico, Esperanto, Finlandese, Francese #1, #2, #3, Giapponese, Greco #1, #2, #3, Italiano, Macedone, Malese, Norvegese, Olandese, Persiano #1, #2, Polacco, Portoghese #1, #2, Rumeno, Russo #1, #2, #3, #4, #5, #6, Serbo, Slovacco, Spagnolo #1, #2, #3, Svedese #1, #2, Tedesco #1, #2, Turco #1, #2, #3, #4, Ucraino, Ungherese, Vietnamita
  • Richieste: Estone, Georgiano
traduzione in MacedoneMacedone
A A

Мириса на младешки дух

Земете пиштоли,
Донесете ги пријателите
Забавно е да се изгуби и да се преправаш
Таа е претерано самоуверена
О, не, знам еден грд збор
 
Здраво, здраво, здраво, здраво?
Здраво, здраво, здраво, колку ниско?
Здраво, здраво, здраво, здраво, колку ниско?
Здраво, здраво, здраво.
 
Со исклучена светла е помалку опасно
Овде сме сега, забавувајте нѐ!
Се чувствувам глупаво и заразно,
Овде сме сега, забавувајте нѐ!
Мулат!
Албино!
Комарец!
Моето либидо!
Хеј!
 
Најлош сум во тоа што најдобро го правам
И за оваа дарба, се чувствувам благословено
Нашава мала група секогаш била,
И секогаш ќе биде крајот
 
Здраво, здраво, здраво, здраво?
Здраво, здраво, здраво, колку ниско?
Здраво, здраво, здраво, здраво, колку ниско?
Здраво, здраво, здраво.
 
Со исклучена светла е помалку опасно
Овде сме сега, забавувајте нѐ!
Се чувствувам глупаво и заразно,
Овде сме сега, забавувајте нѐ!
Мулат!
Албино!
Комарец!
Моето либидо!
Хеј!
 
(соло)
 
И заборавам зошто пробувам -
О, да, веројатно зашто тоа ме смее
Тешко ми беше, беше тешко да помислам дека...
Па, добро, сеедно, нема врска
 
Здраво, здраво, здраво, здраво?
Здраво, здраво, здраво, колку ниско?
Здраво, здраво, здраво, здраво, колку ниско?
Здраво, здраво, здраво.
 
Со исклучена светла е помалку опасно
Овде сме сега, забавувајте нѐ!
Се чувствувам глупаво и заразно,
Овде сме сега, забавувајте нѐ!
Мулат!
Албино!
Комарец!
Моето либидо!
 
Одрекување! (х9)
 
Grazie!
Postato da ivank23ivank23 Sab, 23/03/2013 - 18:58
IngleseInglese

Smells Like Teen Spirit

Commenti fatti
FaryFary    Gio, 04/06/2015 - 11:49

The line "She's over bored and self-assured" in the first verse has been corrected, so could you check your translation?

Read about music throughout history