Adele - Take It All (traduzione in Albanese)

traduzione in Albanese

Merr gjithçka

A nuk dhashë gjithçka
U mundova më së miri
Të dhashë gjithçka që pata
Gjithçka dhe asgjë më pak
A nuk veprova mirë?
Mos të dëshpërova?
 
Ndosha u mësove
të më kesh përeth
Ende si mund të largohesh
Nga tërë lotët e mi:
Do të jetë një rrugë e zbrazur
Pa mua këtu
 
Por urdhëro mere
Mer gjithçka me vete
Mos shiko prapa
Te ky budalla shkërmoq
Vetëm merr gjithçka
Me dashurin time
Merr gjithçka
Me dashurin time
 
Ndoshta duhej të largohesha
Të të ndihmoj të shohësh
Asgjë nuk është më mirë se kjo
Dhe kjo është gjithçka që na duhet
Dhe a mbaroi?
A është vërtetë kjo?
Do të dorëzohesh kaq lehtë
Mendova se më shoje më shumë se kaq
 
Por urdhëro mere
Mer gjithçka me vete
Mos shiko prapa
Te ky budalla shkërmoq
Vetëm merr gjithçka
Me dashurin time
Merr gjithçka
Me dashurin time
 
Do të ndryshoj nëse duhet
Ngadalësoj dhe sjell në shtëpi
Do të përshtatem
Oh, vetëm nëse, vetëm nëse e dija
Çdo gjë që bëj është për ty
 
Por urdhëro
Urdhëro dhe mere
Mer gjithçka me vete
Mos shiko prapa
Te ky budalla shkërmoq
Vetëm merr gjithçka
Mer gjithçka me vete
Mos shiko prapa
Te ky budalla shkërmoq
Vetëm merr gjithçka
Me dashurin time
Merr gjithçka
Me dashurin time
Merr gjithçka
Me dashurin time
 
Postato da Sali.M Dom, 08/01/2017 - 00:33
Inglese

Take It All

Commenti fatti