Adele - Take It All (traduzione in Macedone)

traduzione in Macedone

Земи сè

Зар не дадов сè?
Пробав најдобро што можам
Ти дадов сè што имам
Сè, и ништо помалку
 
Зар не постапив правилно?
Да не те изневерив?
Можеби премногу се навикна
Да бидам покрај тебе
 
Сепак, како можеш да си заминеш,
Од сиве мои солзи?
Патот ќе ти биде празен,
Без мене
 
(рефрен)
Но продолжи и земи,
Земи сè со тебе
Не гледај назад
Кон оваа распадната будала
Само земи сè,
Со мојата љубов
Земи сè,
Со мојата љубов.
 
Можеби јас би требало да заминам
За да помогнам да разбереш
Ништо не е подобро од ова
И ова е сè што ни треба
 
Па, се заврши ли?
Ова ли е крајот?
Така лесно се откажа
Мислев дека ме сакаше повеќе
 
(рефрен)
 
Ќе се сменам, ако морам
Ќе успорам и ќе дојдам дома, ќе се прилагодам
Ох, само, само кога би знаел
Сè што правам, е... за тебе
 
(рефрен)
 
Postato da ivank23 Dom, 03/06/2012 - 14:20
Inglese

Take It All

Commenti fatti
san79    Ven, 23/09/2016 - 06:07

The lyrics have been corrected, you may want to update your translation.