Tuna (Macedonia) - Fenix

Albanese

Fenix

REFRAIN
Zogu ma i mirë prej krejtve
Zemër kushton shumë puna
Dalloj shumë prej tjerave
Unë i boj krejt veq se muna
Para se me mu çu mu boy
msoje niherë kush o kush o puna
Dalloj shumë prej tjerave
Unë i boj krejt veq se muna
Muna a
 
TUNA
Po dukesh syn
E kam ni syn për ty
E kam ni sen për ty veç për ty (x2)
 
Asnjoni ma IN
Asnjoni ma m'don nuk e gjen
Swag që s'e blen dhe gjithçka ja vlen
Hej, ej, ej, ej,
Thuje që m'don perjetë
 
REFRAIN
Zogu ma i mirë prej krejtve
Zemër kushton shumë puna
Dalloj shumë prej tjerave
Unë i boj krejt veq se muna
Para se me mu çu mu boy
msoje niherë kush o kush o puna
Dalloj shumë prej tjerave
Unë i boj krejt veq se muna
Muna a
 
COZMAN
Unë s'muna pa to
Ajo s'munet pa mu
Munohna me pas afër
Po najherë duhna me shku
Prej Prishtinës n'London
Prej Shkupit e n'Tiranë
S'ka lidhje largsia
Nese don e afron
Non-Stop n'telefon
Syni do me ma ngu mu zonin, zonin, zonin
S'jam interesum për asnjonin si ti
Për asnjonin, njonin, njonin
COZMAN B.S. edhe TUNA
Ma nxehtë se Sauna
Krejt pare neve gjuna, gjuna
 
REFRAIN
Zogu ma i mirë prej krejtve
Zemër kushton shumë puna
Dalloj shumë prej tjerave
Unë i boj krejt veq se muna
Para se me mu çu mu boy
msoje niherë kush o kush o puna
Dalloj shumë prej tjerave
Unë i boj krejt veq se muna
Muna a
 
HOOK TUNA
Na nuk jena In
Nëse s'jemi bashkë
Sillem poshtë-nalt, Poshtë-nalt
Prapë bashkë (2x)
 
HOOK COZMAN
Na nuk jena In
Nëse s'jemi bashkë
Sillem poshtë-nalt, Poshtë-nalt
Prapë bashkë
Na nuk jena In
Nëse s'jemi bashkë...
 
REFRAIN
Zogu ma i mirë prej krejtve
Zemër kushton shumë puna
Dalloj shumë prej tjerave
Unë i boj krejt veq se muna
Para se me mu çu mu boy
msoje niherë kush o kush o puna
Dalloj shumë prej tjerave
Unë i boj krejt veq se muna
Muna a
 
Postato da anm Ven, 28/06/2013 - 21:23
Commenti dell’autore:
Grazie!ringraziato 1 volta

 

Tuna (Macedonia): 3 più popolari
Per favore aiutaci a tradurre “Fenix”
Commenti fatti