Los Rebujitos - Un bonito final (traduzione in Albanese)

traduzione in Albanese

Nja fund i bukur

Me pelqen te eci vetem nese trupi yt me shoqeron…
Vetem me pelqen te clodhem vetem kur ti me perqafon
Dhe eci ne te gjith trupin tende duke pare shikimin qe ti ke
Dhe me mungon….
Dhe me mungon
Dhe nk esht me aty ku duhet..nuk e di nese vjen o nese iken…
Mua kjo pritje me ben te ndihem keq..keq..keq…
Ketu vazhdon gjithqka njesoj..e vetmja gje esht se ti nuk je!
Dhe mungesa jote tashme esht e dukshme, esht e dukshme, esht e dukshme….
Per kete jeta ime te shkruaj cdo dite
Te shkruaj qe nga larg por te ndjej afer…
Sot te le ne gjysem poezin per te par cmund te vej..
Me siguri ndonje fund te bukur…sigurisht qe nje fund te bukur
Per kete jeta ime te shkruaj cdo dite
Te shkruaj qe nga larg por te ndjej afer…
Sot te le ne gjysem poezin per te par cmund te vej..
Me siguri ndonje fund te bukur…sigurisht qe nje fund te bukur
Me ty mund te fluturoj me krahe….
Me ty frika do me largohet nga gezimi….
Eshte dicka qe nderthuret me trupin tim dhe nuk muns ta kontrrolloj…
Me duhet helm, helmi qe ti me jep….!
Dhe nuk esht me ay ku duhet…nuk e di nese vjen o nese iken…
Mua kjo pritje me ben te ndihem keq..keq..keq…
Ketu vazhdon gjithqka njesoj..e vetmja gje esht se ti nuk je!
Dhe mungesa jote tashme esht e dukshme, esht e dukshme, esht e dukshme….
Per kete jeta ime te shkruaj cdo dite
Te shkruaj qe nga larg por te ndjej afer…
Sot te le ne gjysem poezin per te par cmund te vej..
Me siguri ndonje fund te bukur…sigurisht qe nje fund te bukur
Mua kjo pritje me ben te ndihem keq..keq..keq…
Ketu vazhdon gjithqka njesoj..e vetmja gje esht se ti nuk je!
Dhe mungesa jote tashme esht e dukshme, esht e dukshme, esht e dukshme….
Per kete jeta ime te shkruaj cdo dite
Te shkruaj qe nga larg por te ndjej afer…
Sot te le ne gjysem poezin per te par cmund te vej..
Me siguri ndonje fund te bukur…sigurisht qe nje fund te bukur
 
Postato da Sara0000 Lun, 07/05/2012 - 22:09
Spagnolo

Un bonito final

Altre traduzioni di “Un bonito final”
AlbaneseSara0000
Per favore aiutaci a tradurre “Un bonito final”
Los Rebujitos: 3 più popolari
See also
Commenti fatti