21 Guns (マケドニア語 訳)

  • アーティスト: Green Day
  • 曲名: 21 Guns 30 回翻訳しました
  • 翻訳: アラビア語, イタリア語, オランダ語, ギリシャ語 #1, #2, クロアチア語, スウェーデン語, スペイン語 #1, #2, スロヴェニア語 #1, #2, セルビア語 #1, #2, チェコ語, トルコ語, ドイツ語, ハンガリー語 #1, #2, #3, フィリピン語/タガログ語, フィンランド語, フランス語, ベトナム語, ペルシャ語, ボスニア語, マケドニア語, リトアニア語, ルーマニア語, ロシア語, 日本語
マケドニア語 訳マケドニア語
A A

21 пиштол

Дали знаеш за што е вредно да се бориш,
Кога не е вредно да умреш за тоа?
Дали ти го одзема здивот
И чувствуваш дека се гушиш?
Дали болката е потешка од гордоста?
А ти бараш место да се сокриеш?
Дали некој ти го скршил срцето?
Ти си скршена.
 
Еден,21 пиштол
Положи го оружјето
Откажи се од борбата
Еден,21 пиштол
Фрли го оружјето во небо,
Ти и јас
 
Кога си на крајот на патот
И си го изгубил секое чувство на контрола
А твоите мисли го зеле својот данок
Кога твојот ум го крши духот на твојата душа
Твојата вера оди по скршено стакло
И мамурлакот не поминува
Ништо не е створено да трае
Ти си скршена.
 
Еден,21 пиштол
Положи го оружјето
Откажи се од борбата
Еден,21 пиштол
Фрли го оружјето во небо,
Ти и јас
 
Дали си пробал да живееш сам
Кога си ја запалил куќата и домот?
Дали си стоел преблиску до огнот?
Како лажго кои бара прошка од камен.
 
Кога е време да живееш и да умреш
И не можеш да добиеш втора шанса
Нешто во срцево умрело
Ти си скршена
 
Еден,21 пиштол
Положи го оружјето
Откажи се од борбата
Еден,21 пиштол
Фрли го оружјето во небо,
 
Еден,21 пиштол
Положи го оружјето
Откажи се од борбата
Еден,21 пиштол
Фрли го оружјето во небо,
Ти и јас
 
土, 05/05/2012 - 12:51にKnifeMKDKnifeMKDさんによって投稿されました。
英語英語

21 Guns

コメント