広告

Soni Malaj - Të dua ty

  • アーティスト: Soni Malaj
  • 翻訳: イタリア語, セルビア語, ドイツ語, フランス語, 英語 #1, #2, #3
アルバニア語
A A

Të dua ty

Tek ty jeton shpirt dashuria
Te buzët e tua gjeta jetë
oaoooaaa... Kur më prekë të them të dua
Janë të miat buzët e tua
Merre qiellin ta kam falur
Më merrë
 
Ti je bota, ti je dielli
Ti je deti, ti je qielli
Ti je ai
Të dua ty
 
(2x)Ref:
Je gjysma ime në këtë jetë
Gjithçka që kam
Nëse një ditë më nuk do jem
Më shkruaj dhe nën tokë
E jotja jam
një oqean që na ndanë
tek une je sot
Dhe nëse një ditë qielli do të qaj
Dielli do të dijë,të ngrohë ooo...
 
Tek ty jeton shpirt dashuria
Te buzët e tua gjeta jetë
Kur më prekë të them të dua
Janë të miat buzët e tua
Merre qiellin ta kam falur
Më merrë
 
Ti je bota, ti je dielli
Ti je deti, ti je qielli
Ti je ai
Të dua ty
 
(2x)Ref:
Je gjysma ime në këtë jetë
Gjithcka që kam
Nëse një ditë më nuk do jem
Më shkruaj dhe nën tokë
E jotja jam
një oqean që na ndanë
tek une je sot
Dhe nëse një ditë qielli do të qaj
Dielli do të dijë,të ngrohë ooo...
 
ありがとう!
3回ありがとうと言われました
火, 02/12/2008 - 15:23にBalkaneuroBalkaneuroさんによって投稿されました。
月, 07/09/2015 - 11:37にCherryCrushCherryCrushさんによって最終編集されました。

 

広告
ビデオ
コメント