広告

Arilena Ara - Nëntori

アルバニア語
A A

Nëntori

Lotët më janë tharë
Buza mu bë varrë
Djelli nuk me ngroh
Dielli nuk me ngroh
 
Dhimbje sa një mal
Zemra nuk më fal
Ty më nuk të shoh
Ty më nuk të njoh
 
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori
Mu shua dhe ky zjarrë
Nëntori
 
Ishim plot me zjarrë
Muajt n'kalendarë
Kur ishim ne bashkë
Sa ishim ne bashkë
 
E lumtur duke qarë
Pas teje si e marrë
Gjithve ua thash
Ne dy ua thash
 
Mallkuar qofte ky muaj
Qe me la të vetme përgjithmonë
Nëntori më mori
Mua dashurine e parë
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nëntori më mori mu shua dhe ky zjarrë
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua më këtë muaj
Nentori,nentori,nentori
Vitin më të bukur shkatrroj
Vulën e hidhurr shkaktoj
Ky muaj i gjori gjitha Mi mori
Në djall le të shkoi
Ne djall le te shkoi
Nëntori,nëntori
 
Nuk e dua këtë muaj më në kalendarë
Nentori ,nëntori,nëntori.
 
Nuk e dua më këtë muaj
Nuk e dua këtë muaj
Nëntori më mori
Nëntori
Mallkuar qoftë ky muaj
Që më la të vetme përgjithmonë
Nëntori,
Më mori mua dashurinë e parë
Nuk e dua këtë muaj
nuk e dua me kte muaj
Nëntori
Nëntori.
Nëntori.
 
火, 22/11/2016 - 00:11にaleksandra850aleksandra850さんによって投稿されました。
ありがとう!27回ありがとうと言われました

 

広告
ビデオ
コメント