Russia is waging a disgraceful war on Ukraine.     Stand With Ukraine!

Festivali i Këngës 42

Iulia Bacさんによって03 7月 2022に作られました

RTSH organised the 42nd edition of Festivali i Këngës to determine Albania's representative for the Eurovision Song Contest 2004. The competition consisted of two semi-finals on 18 and 19 December, respectively, and the grand final on 20 December 2003. The three live shows were hosted by Albanian singer Ledina Çelo and presenter Adi Krasta.

Missing Song Lyrics:
Mariza Ikonomi - "Mbi urë" (2nd): https://lyricstranslate.com/en/mariza-ikonomi-mbi-ur%C3%AB-lyrics-request
Kujtim Prodani - "Ju të dashurat e mia" (4th/5th): https://lyricstranslate.com/en/kujtim-prodani-ju-t%C3%AB-dashurat-e-mia-...
Rudi & Ingrid Jushi - "Me ty" (4th/5th): https://lyricstranslate.com/en/rudi-me-ty-lyrics-request

Anisa Dervina - "Sytë e zemrës" https://lyricstranslate.com/en/anisa-dervina-syt%C3%AB-e-zemr%C3%ABs-lyr...
Françesk Radi - "Syri i saj po më verbon" https://lyricstranslate.com/en/fran%C3%A7esk-radi-syri-i-saj-po-m%C3%AB-...
Edmond Mancaku - "Trill vjeshte" https://lyricstranslate.com/en/edmond-mancaku-trill-vjeshte-lyrics-request
Kozma Dushi - "E nesërmja tjetër kujt i takon" https://lyricstranslate.com/en/kozma-dushi-e-nes%C3%ABrmja-tjet%C3%ABr-k...

Missing Songs:
Arbër Arapi - "Bota ime"
Evis Mula - "E dashuruar"
Rovena Dilo - "Njëmijë zemra"
Eneda Tarifa - "Qëndroj"
Orges Toçe - "Eja"
Voltan Prodani - "Kthehu dhe kujto"
Andi Kongo - "Sikur të rroja sa kjo botë"

他にも見てみる: Festivali i Këngës - Albania

1st

曲の言語:  アルバニア語

翻訳:  英語

3rd

曲の言語:  アルバニア語

曲の言語:  アルバニア語

曲の言語:  アルバニア語

コメント