Cry Me A River (マケドニア語 訳)

  • アーティスト: Justin Timberlake
  • 共演者: MB14
  • 曲名: Cry Me A River 18 回翻訳しました
  • 翻訳: アゼルバイジャン語, アラビア語, イタリア語, ギリシャ語, スペイン語, セルビア語, トルコ語 #1, #2, ドイツ語 #1, #2, ハンガリー語, フィンランド語, フランス語, ペルシャ語, ボスニア語, マケドニア語, ルーマニア語, ロシア語
マケドニア語 訳マケドニア語
A A

Исплачи ми река

Ти беше моето сонце
Ти беше мојата Земја
Но ти не ги знаеше начините на кои те сакав, не
И така ја искористи шансата
И направи други планови
Но јас се обложувам дека ти не знаеше дека ќе се судри сето тоа
 
Не треба да ми кажеш што си направила
Уште сега знам, дознав од него
Сега нема шанса, за мене и тебе, нема да има
И зарем не те прави тоа тажна
 
Ми кажа дека ме сакаш
Зошто ме напушти, тотално сам
Сега ми велиш дека ти требам
Кога ми ѕвониш, на телефон
Девојко јас одбивам, сигурно ме помеша
Со некој друг
Твоите мостови беа запалени, и сега е твој ред
Да плачиш, исплачи ми река
Исплачи ми река
Исплачи ми река
Исплачи ми река
 
Знам дека кажуваат
Дека некои работи подобро да останат некажани
Не изгледаше како да зборуваше само со него и тоа го знаеш (не глуми како да не знаеш)
Сите овие работи што ми ги кажаа луѓето
Продолжуваат да ми се плеткаат во главата
Ти си требала да одбериш искрено
Тогаш можеби немаше да зафркниш
 
Не треба да ми кажеш што си направила
Уште сега знам, дознав од него
Сега нема шанса, за мене и тебе, нема да има
И зарем не те прави тоа тажна
 
Ми кажа дека ме сакаш
Зошто ме напушти, тотално сам
Сега ми велиш дека ти требам
Кога ми ѕвониш, на телефон
Девојко јас одбивам, сигурно ме помеша
Со некој друг
Твоите мостови беа запалени, и сега е твој ред
Да плачиш, исплачи ми река
Исплачи ми река
Исплачи ми река
Исплачи ми река
 
Штетата е направена
Така што претпоставувам ќе си заминам
 
Штетата е направена
Така што претпоставувам ќе си заминам
 
Штетата е направена
Така што претпоставувам ќе си заминам
 
Штетата е направена
Така што претпоставувам ќе си заминам
 
Не треба да ми кажеш што си направила
Уште сега знам, дознав од него
Сега нема шанса, за мене и тебе, нема да има
И зарем тоа не те прави тажна
 
Исплачи ми река
Исплачи ми река
Исплачи ми река
...
 
ありがとう!
月, 17/02/2020 - 00:27にSBxoxoSBxoxoさんによって投稿されました。
英語英語

Cry Me A River

コメント