広告

Diamonds (アルバニア語 訳)

アルバニア語 訳アルバニア語
A A

Diamantë

Asgjë nuk djeg si ftohtësia
Por unë ndjej ngrohtësi thellë në shpirtin tim
Më shiko mua
Këtu qëndroj
Kape dorën time
 
Së bashku mund të shkëlqejmë
Si diamantë në qiell
Çdo ëndërr mund të arrihet
Nëse ti beson
Të gjejmë rrugën tonë
Përmes stuhisë më të errët
 
Gjeje dritën tënde dhe do të dish
Drejtimin e duhur që do të çojë në shtëpi
Më shiko mua
Këtu qëndroj
Kape dorën time
 
Së bashku mund të shkëlqejmë
Si diamantë në qiell
Çdo ëndërr mund të arrihet
Nëse ti beson
Të gjejmë rrugën tonë
Përmes stuhisë më të errët
 
Së bashku mund të shkëlqejmë
Si diamantë në qiell
Çdo ëndërr mund të arrihet
Nëse ti beson
Të gjejmë rrugën tonë
Përmes stuhisë më të errët... dhe ti do të jesh në shtëpi
 
水, 14/09/2016 - 20:18にMarLatiSpotterMarLatiSpotterさんによって投稿されました。
Zarina01Zarina01さんによるリクエスト
金, 23/09/2016 - 13:45にMarLatiSpotterMarLatiSpotterさんによって最終編集されました。
英語英語

Diamonds

コメント