Million Lights (アルバニア語 訳)

  • アーティスト: Shalisa (Shalisa van der Laan)
  • 曲名: Million Lights 6 回翻訳しました
  • 翻訳: アルバニア語, スペイン語, ドイツ語, フランス語, ロシア語, 英語
  • リクエスト: イタリア語
アルバニア語 訳アルバニア語
A A

Një milion drita

Unë vështroj nëpër ujë
Shumë larg prej teje
Ja ku i shkruajtëm emrat tanë
Së bashku në rërë
 
Dhe më kujtohet si buzëqeshe
Si më pe dhe më the butësisht
 
Një milion drita lart në qiell
Që po shkëlqejnë për ty
Një milion drita lart në qiell
E di që edhe ti i sheh gjithashtu
 
Dhe unë e di shumë mirë se unë
Nuk mund të rri pa ty
Por thjesht nuk mund të të harroj
Dhe largësia më lëndon kaq shumë
 
Lidhja sapo u bë më e pastër
Dhe mund të dëgjoj emrin tim
Një vije midis nesh
Ti jeton shumë larg prej meje
 
Dhe më kujtohet si buzëqeshe
Si më pe dhe më the butësisht
 
Dua vetëm të jem me ty
Oh oh oh...
Dua vetëm të jem me ty
Oh oh oh...
 
Dhe më kujtohet si buzëqeshe
Si më pe dhe më the butësisht
 
Një milion drita lart në qiell
Një milion drita
 
Dhe unë e di shumë mirë se unë
Nuk mund të rri pa ty
Por thjesht nuk mund të të harroj
Dhe largësia më lëndon kaq shumë
 
Oh...oh... oh...
Në qiell për ty
Oh... oh... oh...
 
Dhe unë e di shumë mirë se unë
Nuk mund të rri pa ty
Por thjesht nuk mund të të harroj
Dhe largësia më lëndon kaq shumë
 
Po...
Një milion drita në qiell
 
金, 16/09/2016 - 15:03にMarLatiSpotterMarLatiSpotterさんによって投稿されました。
オランダ語オランダ語

Million Lights

"Million Lights"の翻訳を手伝ってください。
Collections with "Million Lights"
コメント