N'ato maja rripa-rripa (中国語 の翻訳)

アルバニア語
アルバニア語
A A

N'ato maja rripa-rripa

N'ato maja rripa-rripa seç gjëmojnë.
Ndizet lufta për liri e derdhet gjak.
 
Janë trimat partizanë që luftojnë,
janë bijtë e Shqipërise që marrin hak!
 
Janë trimat partizanë që luftojnë,
janë bijtë e Shqipërise që marrin hak!
 
Sot po dridhet tirania anembanë!
Sot po digjet e po bëhet shkrumb e hi,
 
Se u mbushën malet plot me partizanë,
se u ngrit sot gjithë Shqipëria për liri!
 
Se u mbushën malet plot me partizanë,
se u ngrit sot gjithë Shqipëria për liri!
 
Me përpara një flamur të kuq në duar!
Me një torbë me fishekë e një dyfek!
 
Të sfilitur prej fashizmit të copëtuar
turren trimat dhe luftojnë shteg më shteg.
 
Të sfilitur prej fashizmit të copëtuar
turren trimat dhe luftojnë shteg më shteg.
 
Sot po dridhet tirania anembanë!
Sot po digjet e po bëhet shkrumb e hi,
 
Se u mbushën malet plot me partizanë,
se u ngrit sot gjithë Shqipëria për liri!
 
Se u mbushën malet plot me partizanë,
se u ngrit sot gjithë Shqipëria për liri!
 
土, 20/10/2018 - 12:51にF3ARF3ARさんによって投稿されました。
中国語 の翻訳中国語
段落の整列

在那一条一条的山上

在那一条一条的山上,他们在怒吼
争取自由的战斗被点燃、血流成河
 
这是勇敢的游击队在战斗
这是阿尔巴尼亚的儿子们的复仇
 
这是勇敢的游击队在战斗
这是阿尔巴尼亚的儿子们的复仇
 
今日暴君全身颤抖
今日它正烧成煤渣和灰烬
 
因为游击队遍布山上
因为整个阿尔巴尼亚今天都为自由而崛起!
 
因为游击队遍布山上
因为整个阿尔巴尼亚今天都为自由而崛起!
 
前进时一面红旗在手中
带着装有弹盒与步枪的包
 
不堪被法西斯渣滓折磨
勇敢的冲锋与战斗一路接一路
 
不堪被法西斯渣滓折磨
勇敢的冲锋与战斗一路接一路
 
今日暴君全身颤抖
今日它正烧成煤渣和灰烬
 
因为游击队遍布山上
因为整个阿尔巴尼亚今天都为自由而崛起!
 
因为游击队遍布山上
因为整个阿尔巴尼亚今天都为自由而崛起!
 
ありがとう!
1回ありがとうと言われました

Take a look at my bilibili channel, where I upload videos of anthem & patriotic songs with my translations.

金, 22/10/2021 - 07:21にKinboiseKinboiseさんによって投稿されました。
"N'ato maja ..."の翻訳
中国語 Kinboise
N'ato maja ... のコレクション
Unknown Artist (Albanian): トップ3
コメント
Read about music throughout history