広告

Si no vuelves (アルバニア語 訳)

  • アーティスト: Gente de Zona
  • 曲名: Si no vuelves 6 回翻訳しました
  • 翻訳: アルバニア語, クロアチア語, ポーランド語, ルーマニア語, 英語 #1, #2
アルバニア語 訳アルバニア語
A A

Nëse nuk kthehesh

Sot u zgjova duke kujtuar
Ato puthje që shkëmbyem fshehurazi
Sot u zgjova duke më munguar, dashuri
 
Ajo që unë jetova me ty nuk ka emër
Nuk ka dyshim që isha mashkulli yt
 
E ti femra që më rrëmbeu zemrën
 
Edhe pse ti nuk je
Vazhdoj të mendoj për ty
Vazhdoj të të kërkoj
Pavarësisht sa shumë mundohem
Nuk mundem të të harroj
 
Edhe pse ti nuk je
Vazhdoj të mendoj për ty
Vazhdoj të të kërkoj
Pavarësisht sa shumë mundohem
Nuk mundem të të harroj
 
Nëse nuk kthehesh
Më ikën jeta nëse nuk kthehesh
Më ikin ditët nëse nuk kthehesh
Më ikin netët nëse nuk kthehesh
Nëse nuk kthehesh
 
Nëse nuk kthehesh
Më ikën jeta nëse nuk kthehesh
Më ikin ditët nëse nuk kthehesh
Më ikin netët nëse nuk kthehesh
Nëse nuk kthehesh
 
Për të të harruar mami duhet të më vrasin
Për të të tërhequr prej meje duhet të më vrasin
Sepse ti më dhe atë çka mua më mungonte
Ato puthjet e ëmbla që askush nuk mi jepte
 
Për të të harruar mami duhet të më vrasin
Për të të tërhequr prej meje duhet të më vrasin
Sepse ti më dhe atë çka mua më mungonte
Ato puthjet e ëmbla që askush nuk mi jepte
 
U bë kohë që prej kur të humba
 
Por kujtimi yt vazhdon të jetë këtu në krevatim tim
Nuk ka një çast që të mos mendoj për ty, dashuri
 
Ajo që unë jetova me ty nuk ka emër
Nuk ka dyshim që isha mashkulli yt
E ti femra që më rrëmbeu zemrën
 
Edhe pse ti nuk je
Vazhdoj të mendoj për ty
Vazhdoj të të kërkoj
Pavarësisht sa shumë mundohem
Nuk mundem të të harroj
 
Edhe pse ti nuk je
Vazhdoj të mendoj për ty
Vazhdoj të të kërkoj
Pavarësisht sa shumë mundohem
Nuk mundem të të harroj
 
Nëse nuk kthehesh
Më ikën jeta nëse nuk kthehesh
Më ikin ditët nëse nuk kthehesh
Më ikin netët nëse nuk kthehesh
Nëse nuk kthehesh
 
Nëse nuk kthehesh
Më ikën jeta nëse nuk kthehesh
Më ikin ditët nëse nuk kthehesh
Më ikin netët nëse nuk kthehesh
Nëse nuk kthehesh
 
Për të të harruar mami duhet të më vrasin
Për të të tërhequr prej meje duhet të më vrasin
Sepse ti më dhe atë çka mua më mungonte
Ato puthjet e ëmbla që askush nuk mi jepte
 
Për të të harruar mami duhet të më vrasin
Për të të tërhequr prej meje duhet të më vrasin
Sepse ti më dhe atë çka mua më mungonte
Ato puthjet e ëmbla që askush nuk mi jepte
 
Gente de Zona (Njerëzit e Zonës)
Është më mirë të jetë tani
Randy Malcom
Alexander Monarku duke lënë markën.
 
木, 01/03/2018 - 15:51にKristiano HarrisKristiano Harrisさんによって投稿されました。
スペイン語スペイン語

Si no vuelves

Gente de Zona: トップ3
Idioms from "Si no vuelves"
コメント