Aşkım Benim (마케도니아어 번역)

마케도니아어 번역마케도니아어
A A

Љубов моја

Последната надеж на моето скршено срце процвета со твојот прв поглед
Нашата љубов е како сон, со твоите допири се успокои
Што ќе правам без тебе љубена? На кого да му кажам за моите невољи?
Моето срце тагува, дење и ноќе копнее
Љубов моја, ангелу мој, кажи ми што ќе правам јас без тебе?
Еден ден да не те видам, знаеш ли колку моево срце тагува
Радосни во секое време, заедно рака во рака
Нашата вечна љубов ќе биде запишана во историјата
Дали се сеќаваш на онаа ноќ кога месечината не погледа и ни се насмевна
Небото ни ги испрати сите свои ѕвезди како подарок
Што ќе правам без тебе љубена? На кого да му кажам за моите невољи?
Моето срце тагува, дење и ноќе копнее
 
투고자: edna_ellenaedna_ellena, 火, 17/07/2018 - 13:11
터키어터키어

Aşkım Benim

코멘트