Bailando (알바니아어 번역)

Advertisements
알바니아어 번역알바니아어
A A

Vallëzoj

Të shikoj ,dhe më ndalet
fryma
Kur ti më shikon zemra më përshpejton
(Zemra ime ngadalson)
Heshtja e shikimit tënd flet sa 1000 fjalë
Sonte të lutem që dielli të mos lind
 
(Vallëzoj, vallëzoj,vallëzoj,vallëzoj)
Trupi yt dhe i imi e mbushin shpraztirën
Duke shkuar lartë e poshtë (lartë e poshtë)
(Vallëzoj, vallëzoj,vallëzoj,vallëzoj)
Ky zjarr nga brenda më çmend
 
Më mbush
 
Me fizikën tënde dhe kiminë tënde gjithashtu anatominë
Birra dhe tekila dhe goja jote me timen
Pra nuk mundem më (pra nuk mundem më)
Pra nuk mundem më (pra nuk mundem më)
Me këtë melodi, me ngjyrën tënde dhe fantazinë
Me filozofinë tënde koka ime është e zbrazët
Pra nuk mundem më (pra nuk mundem më)
Pra nuk mundem më (pra nuk mundem më)
 
Dua të jem me ty, të jetoj
me ty
Të vallëzoj me ty, të kem me ty
Një natë të çmendur (një natë të çmendur) duke puthur gojën tënde (puthur gojën tënde)
Dua të jem me ty, të jetoj
me ty
Të vallëzoj me ty,të kem me ty një natë të çmendur
Metëvërtetë të çmendur
Ooooh, ooooh, ooooh, ooooh...
 
Kur ti më shikon fhe më çon në tjetër dimension
(Jam në tjetër dimension)
Rrahjet etua të zemrës përshpejtojnë timen (Rrahjet e tua të zemrës përshpejtojnë timen)
Çfarë Ironie e fatit nuk mund të të prek
Përqafoj dhe ndjej magjinë e aromës tënde
Vallëzoj, vallëzoj, vallëzoj, vallëzoj
Trupi im dhe i yti mbushin shpraztirën
Duke shkuar lartë e poshtë (lartë e poshtë)
Vallëzoj, vallëzoj, vallëzoj, vallëzoj
Ky zjarr nga brenda më
çmend
Më mbush
 
Me fizikën tënde dhe kiminë tënde si dhe anatominë
Birra dhe tekila dhe goja jote me timen
Pra nuk mundem më (pra nuk mundem më)
Pra nuk kundem më (pra nuk mundem më)
Me këtë melodi, ngjyra jote dhe fantazija
Me filozofinë tënde koka ime është e shprazët
Pra nuk mundem më (pra nuk mundem më)
Pra nuk mundem më (pra nuk mundem më)
 
Dua të jem me ty,të jetoj
me ty
Të vallëzoj me ty, të kem me ty
Një natë të çmendur (një natë të çmendur)
Duke puthur gojën tënde (puthur gojën tënde)
Dua të jem me ty, të jetoj
me ty
Të vallëzoj me ty, të kem me ty
Një natë të çmendur
Metëvërtetë të çmendur
Ooooh, ooooh, ooooh, oooh
Ooooh, ooooh, ooooh, oooh
Ooooh vallëzojmë e dashur
ooooh
Vallëzojmë e dashur ooooh kjo është ajo që më ndal dhimbjen
Ooooh...
 
투고자: L. DL. D, 火, 19/04/2016 - 11:57
5
Your rating: None Average: 5 (1 vote)
스페인어스페인어

Bailando

코멘트