Bak Yeşil Yeşil (마케도니아어 번역)

Advertisements
마케도니아어 번역

Pogledni, zelenooka (Погледни, зеленоока)

Затвори си ги очите, никој да не ги види
Само погледни ме, зеленоока
Не дозволувај очите да им даваат надеж на други
Само погледни ме, зеленоока
 
Те сакам толку лудо
Како песна напишана од Бога
Како да знаеш што мислам
Само погледни ме, зеленоока
 
투고자: ivank23, 月, 25/06/2012 - 14:32
Added in reply to request by marijap
터키어

Bak Yeşil Yeşil

"Bak Yeşil Yeşil"의 다른 번역
마케도니아어ivank23
영어 Guest
See also
코멘트