Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Maria (그리스어 번역)

그리스어 번역그리스어
/영어
A A

Μαρία

Versions: #1#2
Περπατά σαν να μην υπάρχει κανένας γύρω της
Μαλακή σαν το μετάξι, δροσερή σαν τον αέρα
Ω σε κάνει να θες να κλάψεις
Δεν την νοιαζει τ' όνομά σου
Και κάνει την καρδιά σου να τρέχει
με την ταχύτητα του τραίνου του υπόγειου σιδηρόδρομου
Ω σε κάνει να θες να πεθάνεις
 
Ω δεν λαχταράς να την πάρεις;
Δεν λαχταράς να την κάνεις δική σου;
 
Μαρία, μόλις την δεις
Θα τρελαθείς
Χαίρε Βασίλισσα Μαρία
Λάμπει σαν ένα εκατομμύριο συν ένα κεριά
 
Το ΄χω ξαναδεί αυτό το πράγμα
Να συμβαίνει στον καλύτερο φίλο μου
και στο αγόρι της διπλανής πόρτας
Τρελοί από έρωτα να καίγονται στη φωτιά
Δεν ζει στην πραγματικότητα
Χάνεται μες στις ψευδαισθήσεις
Μπλε σαν πάγος και πόθος
 
Ω δεν λαχταράς να την πάρεις;
Δεν λαχταράς να την κάνεις δική σου;
 
Μαρία, μόλις την δεις
Θα τρελαθείς
Χαίρε Βασίλισσα Μαρία
Λάμπει σαν ένα εκατομμύριο συν ένα κεριά
 
Ω δεν λαχταράς να την πάρεις;
Δεν λαχταράς να την κάνεις δική σου;
 
Περπατά σαν να μην υπάρχει κανένας γύρω της
Περπατά σαν να πετά στον έβδομο ουρανό
Ω σε κάνει να θες να πεθάνεις
 
Μαρία, μόλις την δεις
Θα τρελαθείς
Χαίρε Βασίλισσα Μαρία
Λάμπει σαν ένα εκατομμύριο συν ένα κεριά
 
Μαρία, μόλις την δεις
Θα τρελαθείς
Χαίρε Βασίλισσα Μαρία
Λάμπει σαν ένα εκατομμύριο συν ένα κεριά
 
고마워요!
감사 2회 받음

marv

투고자: ΜίλτονΜίλτον, 火, 18/08/2020 - 09:55
최종 수정: ΜίλτονΜίλτον, 日, 22/05/2022 - 04:35
작성자 코멘트:

Χώρος
Ρόδον, Αθήνα
Ημερομηνία διεξαγωγής
5/12/2003
avopolis.team
thumbs up for this criticism it serves me better than the following with the ξενερωτη very old jazz style
https://www.avopolis.gr/live/live-international/36226-blondie

«Τι φιλοδοξίες μπορεί να έχει η 58χρονη Debbie Harry όταν ανεβαίνει στη σκηνή; Όταν βρίσκεται απέναντι σε ένα κοινό τόσο ανορθόδοξο ηλικιακά; Σε ανθρώπους που την είχαν -ντυμένη λαγουδάκι- αφίσα στο εφηβικό δωμάτιό τους και των οποίων τα μαλλιά έχουν πλέον γκριζάρει; Για ποιο λόγο η κυρία Harry δεν αποσύρεται σε κάποια βίλα στο Miami, ή σε ένα υπερπολυτελέστετο διαμέρισμα στο Manhattan και να οργανώνει βραδιές μπιρίμπας με την φίλες της;»

Ερωτήματα ενός μαλάκα…

ΕΥΤΥΧΩΣ, που υπάρχει και η Debbie Harry για να ξέρουμε πως πρέπει να γερνάει το rock’n’roll… Αν νομίζατε ότι θα βλέπατε στη σκηνή του Ρόδον την θεία σας την Ευλαμπία να κάνει αποκριάτικο show στην χειρότερη των περιπτώσεων, ή την μαμά της Meg White στην καλύτερη, ήσασταν οικτρά γελασμένοι.

Η Debbie Harry που μας έκανε την τιμή να μας επισκεφθεί στο Ρόδον μαζί με τους Blondie ήταν η προσωποποίηση του απόλυτου υγρού ονείρου επί σκηνής. Μία γυναίκα τόσο σέξι και τόσο cool όσο καμιά άλλη που προσωπικά έχω παρακολουθήσει πάνω σε σκηνή, διαχρονική ως υπόσταση και κλασική ως ιδέα. Μήπως σας πέφτουν λίγο πολύ βαρυσήμαντα τα προηγούμενα;

Όσοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα όταν εμφανίστηκε η Harry για πρώτη φορά στο Ρόδον, ξέρουν για τι μιλάμε εδώ. Με ενδυματολογικές επιλογές να τρίβεις τα μάτια σου και να τσιμπιέσαι μπας και βλέπεις κάποια οπτασία (Θεέ μου μία φούστα!) και με μία σκηνική παρουσία τέτοια που σε κάνει να αναρωτιέσαι που την βρίσκει τέτοια ενεργητικότητα. Να σας πω εγώ που την βρίσκει. Η Debbie Harry γεννήθηκε και υπάρχει σε αυτό τον κόσμο για να διασκεδάζει το κοινό της. Για να μεταφέρει την ψυχή της Νέας Υόρκης όπως εκείνη την έζησε στη δεκαετία του ‘70 σε όλο τον κόσμο και στις νεότερες γενιές. Για να ξεσηκώνει τον αντρικό πληθυσμό με κάθε της κίνηση, με κάθε γνέψιμο με το μικρό της δάχτυλο, με κάθε κλείσιμο του ματιού της, και για να κάνει όλες τις γυναίκες να την ζηλεύουν. Είναι ιδέα μου, ή πράγματι από αυτά τροφοδοτείται και ζει η Debbie Harry;

Το show που παρουσίασαν στο Ρόδον οι Blondie ήταν άκρως επαγγελματικό, με την πιο καλή έννοια του όρου, και όποιος πει κάτι αντίθετο να εξοστρακιστεί στην χώρα της μιζέριας. Και μπορεί μεν, να έπαιξαν τεράστιο ρόλο στην επιτυχία της βραδιάς οι μουσικοί της μπάντας, από τον αγέραστο Clem Burke, με CBGB t-shirt παρακαλώ, ασταμάτητο στα drums και τον γερόλυκο Chris Stein να κάνει ένα ταιριαστό κιθαριστικό ντουέτο με τον πολύ νεώτερο Paul Carbonara, μεταξύ άλλων, αλλά ήταν η Debbie Harry που στιγμάτισε την 5η Δεκεμβρίου.

Και το σετ… δεν κράτησα και σημειώσεις, αφού το τελευταίο που θέλεις σε τέτοιες αληθινά fun συναυλίες είναι να μοιάζεις σαν τον εθνικό journo-geek της ημέρας, αλλά όταν μέσα σε μιάμιση ώρα οι Blondie, όλες μα όλες τις μεγάλες τους επιτυχίας, μαζί με κάποια, λίγα τραγούδια από το πιο πρόσφατο album τους, σηκώνεις τα χέρια ψηλά και τα κουνάς ρυθμικά πέρα δώθε όπως έκανε όλο το Ρόδον παρασυρόμενο από τον απολαυστική και super επικοινωνιακή Harry. Ο καθένας σίγουρα έφυγε με τα προσωπικά highlights, και αν θέλετε και τα δικά μου, αν μπορώ να ξεχωρίσω λίγο περισσότερο κάποια, θα σας ανέφερα – γελώντας, την απίθανη pure fun εκτέλεση του “Rapture”, χαμογελώντας, το “Accidents Never Happen” και με έκπληξη και ενθουσιασμό την φοβερή διασκευή στο “See No Evil” των Television στο encore.

Και για να επανέλθουμε στα αρχικά ερωτήματα… Ακόμα και μπιρίμπα να έπαιζε μόνο η Debbie Harry πλέον, θα το έκανε με τέτοιο στυλ που θα ήταν πιο συναρπαστική από οποιαδήποτε άλλη pop star των ημερών μας. Τέλος.
thumbs up for this criticism it serves me better than the following with the ξενερωτη very old jazz style

thumbs down with the following ξενερωτη very old jazz style
Blondie: Η συναυλία τους στην Αθήνα, τον Δεκέμβριο του 2003, στο Ρόδον Club και η συνέντευξη της Debbie Harry στον Χρήστο Κισατζεκιάν.
«Πηγή: https://www.athensvoice.gr/culture/music/746305-blondie-i-debbie-harry-p...»

Billboard described the song as a "delectable track", and a "skillfully arranged array of passionate Debbie Harry vocals, great guitar and drum thrusts, and neat harmonica passages that climb into the toll of cathedral bells." They also noted that "all these touches are in the service of a cool rock/pop intelligence powered by the street smarts that are the Blondie trademark." Daily Record commented, "Almost two decades after their last No 1, comeback stars Blondie have gone back to their "new wave" roots" with "Maria". The Daily Vault's Mark Millan called it a "pop gem" that "kicks off". He added that the singer's "commanding performance" really shows off her impressive range, and stated that "this one is still one of their best singles to date."

https://en.wikipedia.org/wiki/Maria_(Blondie_song)

I was there at RODON IN ATHENS GREECE when this divine goddess singer sang ''Maria', I was just a few meters away from her, and when she sang the verse ''Fool for love and full of fire'' she touched her genitals provocatively with no shame whatsoever and she was very happy to show us hers, no saying that we were excited too.

SHE, AND ONLY SHE, IS GRETA GARBO OF MUSIC DREAMS.
LIKE GRETA SHE HAS SO MANY BEAUTIFUL DIFFERENT FACES, SO MANY AWESOME DIFFERENT PERFORMANCES.
SHE WAS, IS, AND WILL BE ALWAYS GORGEOUS.

영어
영어
영어

Maria

코멘트
ΜίλτονΜίλτον    日, 22/05/2022 - 02:46

The uncut ticket, I bought two, one for my MEMORY and the other to enter the concert.

σας ειπα ψεμματα αγορασα δυο απο Θεσσαλονικη κατεβηκα Αθηνα ραντεβου με συναδελφο απο σχολη εδω ψυχιατρινα εκει αλλα αργει μπαινω μεσα κοντα στην GODESS και κρατω δευτερο εντωμεταξυ μιλαμε στα κινητα αυτη εξω εγω μεσα αλλα πως να μπει χωρις εισητηριο;

Read about music throughout history