Şahsenem - Gözyaşlarım Anlatır (마케도니아어 번역)

마케도니아어 번역

Ќе ти раскажат моите солзи

Моите неповратни патишта
моите неодлучни денови
Таа моја чудна приказна
Ке ја раскажат моите солзи
 
загубите на мојот живот
моето загубено утро
моите години со среќа
ке ги раскажат моите солзи
 
Кој те оплакува
Кој те сака повеќе од нејзината душа
Во каква ситуација запданав сега
ке ти раскажат моите солзи
 
што добив од твоето отсуство
Какви беа моите сонови
Што ми остана од тебе
Ке ти раскажат моите солзи
 
Моите црни ноќи
Каде сум , кој сум
Како те чекам
Ке ти раскажат моите солзи
 
Кој те оплакува
Кој те сака повеќе од нејзината душа
Во каква ситуација запданав сега
ке ти раскажат моите солзи
 
투고자: Danche M., 火, 20/03/2018 - 18:44
Added in reply to request by kittygirljr
터키어

Gözyaşlarım Anlatır

"Gözyaşlarım Anlatır"의 다른 번역
마케도니아어Danche M.
See also
코멘트