Russia is waging a disgraceful war on Ukraine. Stand With Ukraine!

Jeleku 가사

  • 아티스트: Mariola Kaçani
알바니아어
알바니아어
A A

Jeleku

O kur më shkon si zog moj mali
me lule fundi fustani
dhe me furken duke tjerre
faqekuqe moj leshverdhe 2×
 
Ref.
Jeleku jeleku
jeleku me salltanete
jeleku jeleku
seç me bere moj pervete 2×
 
O lehte e lehte degjoj nje ze
vjen cobani afere
te qendroj apo te shkoj
zemra me fluturoj 2×
 
Ref.
Jeleku jeleku
jeleku me salltanete
jeleku jeleku
seç me bere moj pervete 2×
 
po Çobani trojeve
rrugen per para ma pret
duke qeshur me shaka
te qendroj me per rixha 2×
 
Ref.
Jeleku jeleku
jeleku me salltanete
jeleku jeleku
pse çme bere moj pervete 4×
 
고마워요!
투고자: architectofolympusarchitectofolympus, 日, 03/07/2022 - 14:03

 

Mariola Kaçani: 상위 3
코멘트
Read about music throughout history