Advertisements

Mr. Crowley (그리스어 번역)

그리스어 번역그리스어
A A

Κύριε Κρόουλι

Versions: #1#2
Κύριε Κρόουλι, τι συνέβαινε μέσα στο κεφάλι σου;
Κύριε Κρόουλι, μιλούσες με τους νεκρούς;
Ο τρόπος ζωής σου σε μένα φαινόταν τόσο τραγικός
με την εξαψη όλων αυτών.
Ξεγέλασες όλους αυτούς τους ανθρώπους με τη μαγεία.
Περίμενες το κάλεσμα του Σατανα
 
Κύριε γοητευτικε, πιστευες πως ήσουν αγνός;
Κύριε τρομακτικέ, που τα καταφέρνεις καλύτερα τη νύχτα
Ξεσκεπάζοντας πράγματα που ήταν ιερά, τα φανερωσες σε αυτή τη γη.
Συνεληφθεις στο μάτι ενός μυστικου
Ναιι, έκαναν κομμάτια τον πλακουντα
 
Κύριε Κρόουλι, δεν θα ιππευσεις το άσπρο άλογο μου;
Κύριε Κρόουλι, αυτο είναι συμβολικό φυσικά.
Πλησιάζοντας έναν καιρό που ήταν κλασσικός
Ακούω το κάλεσμα της παρθένας
Πλησιαζοντας έναν καιρό που είναι αποτελεσματικος,
στεκομενοι με τις πλάτες τους στον τοίχο
 
Ήταν πολεμική αποστολή;
Θέλω να ξέρω τι εννοούσες
Θέλω να ξέρω
Θέλω να ξέρω τι εννοούσες, ναιιιιιιι!
 
고마워요!
thanked 14 times
투고자: TurnThePainIntoPowerTurnThePainIntoPower, 金, 13/10/2017 - 13:08
작성자 코멘트:

Το τραγουδι των Black Sabbath αναφέρεται στον μάγο, φιλόσοφο και νυμφομανή, Άλιστερ Κρόουλι (Aleister Crowley) Αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο κυνήγι της ηδονής και την καταπάτηση κάθε κοινωνικού ορίου. Στη «βίλα των οργίων» που έστησε στη Σικελία, ο Κρόουλι και οι ακόλουθοί του αφοσιώθηκαν στην τέλεση των πιο αρρωστημένων σεξουαλικών πρακτικών που μπορούσαν να φανταστούν. Και όλα αυτά, στο όνομα της «Thelema» (ελληνικά: Θέλημα) της θρησκείας που εμπνεύστηκε και δημιούργησε ο Κρόουλι. Πολλές δεκαετίες μετά, μεγάλοι μουσικοί της ροκ, από τους Beatles μέχρι τους Black Sabbath, ύμνησαν τη ζωή και το έργο του. Γεννήθηκε το 1875 στην Αγγλία. Η οικογένειά του ανήκε στην Αδελφότητα του Πλίμουθ, μία απ’ τις συντηρητικότερες ομάδες του προτεσταντισμού. Ο Κρόουλι μεγάλωσε με κηρύγματα που καταδίκαζαν την απόλαυση ως αντι-χριστιανική και στην αρχή τα ακολουθούσε πιστά. Μάλιστα, ήλπιζε να γίνει ιερέας. Όμως ο αργός και επίπονος θάνατος του πατέρα του από καρκίνο, το 1887, γέννησε το τεράστιο μίσος του Κρόουλι για το χριστιανισμό. Στη πολύ νεαρή ηλικία των 11 ετών, ο Κρόουλι αποφάσισε να περάσει τη ζωή του πραγματοποιώντας κάθε επιθυμία του, χωρίς να τον νοιάζουν οι συνέπειες των πράξεών του. Ως έφηβος, άφησε αχαλίνωτες τις σεξουαλικές του ορμές. «Ικανοποιούσε» ιερόδουλες στο κρεβάτι της μητέρας του, σύναπτε παράνομες ομοφυλοφιλικές σχέσεις και μιλούσε ανοιχτά για τον αυνανισμό, μία πρακτική που απαγορευόταν από την εκκλησία. Παράλληλα φοιτούσε στο Κέιμπριτζ, έπαιζε μανιωδώς σκάκι και έγραφε πορνογραφική ποίηση....
Διαβάστε όλο το άρθρο: http://www.mixanitouxronou.gr/thelo-vlasfimia-thanato-viasmo-epanastasi-...

영어영어

Mr. Crowley

코멘트
makis17makis17    火, 28/03/2017 - 21:14

Σχετικά με τις παρατηρήσεις σου: Ο Ozzy Ozbourne έχει γράψει και ερμηνεύει το κομμάτι και όχι οι Sabbath.
Δεν ξέρω για τους άλλους, αλλά οι Sabbath δεν ύμνησαν το "έργο" του Crowley. Η θεματολογία τους ήταν σκοτεινή για τον απλούστατο λόγο ότι εκείνη την εποχή που μια μπάντα ξεκινούσε για την προσέξουν έπρεπε να έχει κάτι (λίγο έως πολύ) διαφορετικό από τους υπόλοιπους (αυτό ίσχυε και ισχύει). Δεν υπήρχε λοιπόν κάτι παρόμοιο ούτε σε θεματολογία αλλά το κυριότερο με όλον αυτόν τον όγκο και την δυναμική που είχε ο ήχος τους.
"Μας έκανε εντύπωση που τόσος κόσμος πήγαινε στο σινεμά και πλήρωνε για να δει ταινίες που τον τρόμαζαν και είπαμε: γιατί να μην κάνουμε το ίδιο δια μέσου της μουσικής μας", είχε πει ο Tony Iommi σε συνέντευξη στο Rolling Stone.
Για τους Zeppelin ισχύει ότι είχαν εμπνευστεί από τον Crowley και ο Page είχε αγοράσει τον πύργο που είχε στην ιδιοκτησία του, μετά τον θάνατό του. Εξάλλου αυτός ήταν ο κύριος στιχουργός και περνούσε ότι μηνύματα ήθελε στους στίχους. Αυτό βέβαια συμβαίνει σε ένα μικρό μέρος της δισκογραφία τους.

Ο Aleister Crowley στην ουσία δεν ήταν παρά ένας άνθρωπος που έκανε πράγματα που δεν τα έκαναν οι φυσιολογικοί. Μια ψυχοπαθολογική προσωπικότητα που ασκούσε έντονη επιρροή σε όσους συναναστρέφονταν μαζί του. Και οι ομάδες που προσυλίτιζε ήταν αφελείς και ευκολόπιστοι μέχρι βλακείας.
Ένα καινούργιο όμως φιντανάκι ξεφύτρωσε είκοσι περίπου χρόνια μετά τον θάνατό του και λεγόταν Charles Manson...
Παρόμοια περίπτωση με κοινόβια, πιστούς ακολούθους, απομόνωση, ναρκωτικά, όργια, πλύση εγκεφάλου κλπ κλπ.
Ένας βλαχοαμερικάνος που είχε ακριβώς τα ίδια "προσόντα" με τον παραπάνω και αρκετά κορόιδα πρόθυμα να τον ακολουθήσουν. Εδώ όμως τα πράγματα χοντραίνουν γιατί η σχιζοφρένεια είναι σε μεγαλύτερο βαθμό.
Μετά τα αποτρόπαια εγκλήματα που διέπραξε βρίσκεται στην φυλακή μέχρι και σήμερα, και δυο πράγματα μου έχουν κάνει εντύπωση: πως έχει αποφύγει την ηλεκτρική καρέκλα η άλλη μέθοδο θανάτου (πιθανόν στην πολιτεία που βρίσκεται δεν ισχύει η θανατική ποινή), και ότι ακόμη ακόμη, και μες στην φυλακή λαμβάνει γράμματα "θαυμασμού", συμπαράστασης, και ερωτικές επιστολές από γοητευμένες αμερικανίδες επαρχιωτοπούλες.
Για τα "Έργα και Ημέραι" του παρανοϊκού, υπάρχουν εκατοντάδες βίντεο, απλά παραθέτω ένα χαρακτηριστικό δείγμα.
Σε αυτές τις περιπτώσεις ισχύει το χιλιοειπωμένο απόφθευγμα του κορυφαίου θεωρητικού φυσικού και φιλοσόφου Άλμπερτ Αϊνστάιν:
"Δυο πράγμα είναι άπειρα, το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία, αν και δεν είμαι σίγουρος για το πρώτο".

https://m.youtube.com/watch?v=ZEldr_o9-Ds&itct=CA8QpDAYACITCICqmO-H-dICF...

Read about music throughout history