Old Money (마케도니아어 번역)

Advertisements
마케도니아어 번역마케도니아어
A A

Стари пари

Сина хортензија, боженствено ладен кеш
Кашмир, колонска вода и бело сонце
Црвени тркачки коли, зајдисонце и вино
Децата беа млади и убави
 
Каде беше, каде ќе одиш?
Тие летни ноќи беа одамна
Дали е девојката што порано ја викаше
"Кралица на Њу Јорк Сити"
 
Но, ако пратиш по мене, знаеш дека ќе дојдам
И ако викаш за мене, знаеш дека ќе дотрчам
Ќе трчам кај тебе, ќе трчам кај тебе
Ќе дотрчам, дотрчам, дотрчам
Ќе дојдам кај тебе, ќе дојдам кај тебе
Ќе дојдам, дојдам, дојдам
 
Оох, оооох
Ааа, ааааа
 
Моќта на младоста е во мојот ум
Зајдисонце, мало градче, надвор сум од времето
Дали сеуште ќе ме сакаш кога ќе блескам?
Од зборови, а не од убавина
 
Љубовта на мојот татко беше секогаш јака
Гламурот на мајка ми живее и живее
Внатрешно сеуште се чувствувам осамено
Од непознати причини
 
Но, ако пратиш по мене, знаеш дека ќе дојдам
И ако викаш за мене, знаеш дека ќе дотрчам
Ќе трчам кај тебе, ќе трчам кај тебе
Ќе дотрчам, дотрчам, дотрчам
Ќе дојдам кај тебе, ќе дојдам кај тебе
Ќе дојдам, дојдам, дојдам
 
Оох, оооох
Ааа, ааааа
 
И ако ѕвониш ќе трчам, трчам, трчам
Ако го смениш мислењето, ќе дојдам, дојдам, дојдам
 
Оох, оооох
Ааа, ааааа
 
Сина хортензија, боженствено ладен кеш
Кашмир, колонска вода и бело сонце
Црвени тркачки коли, зајдисонце и вино
Децата беа млади и убави
 
투고자: Natalijaa17Natalijaa17, 木, 21/04/2016 - 22:45
영어영어

Old Money

코멘트