Ona ne gordoj krasotoju (Она не гордой красотою) (알바니아어 번역)

러시아어

Ona ne gordoj krasotoju (Она не гордой красотою)

Она не гордой красотою
Прельщает юношей живых,
Она не водит за собою
Толпу вздыхателей немых.
И стан ее не стан богини,
И грудь волною не встает,
И в ней никто своей святыни,
Припав к земле, не признает;
Однако все ее движенья,
Улыбки, речи и черты
Так полны жизни, вдохновенья,
Так полны чудной простоты.
Но голос душу проникает
Как вспоминанье лучших дней,
И сердце любит и страдает,
Почти стыдясь любви своей.
 
투고자: vodkapivovodkapivo, 金, 29/05/2015 - 13:01
최종 수정: tanyas2882tanyas2882, 日, 14/02/2016 - 11:44
Align paragraphs
알바니아어 번역

Ajo nuk është krenare për bukurinë...

Ajo nuk është krenare për bukurinë
Lures të rinjtë gjallë
Ajo nuk e ndjek atë
Një turmë e heshtur.
Dhe kampi i saj nuk u bë një perëndeshë,
Dhe gjoksi nuk rritet në valë,
Dhe nuk ka asnjë nga shenjtëroren e saj në të,
Përkulja, nuk e njeh;
Megjithatë, të gjitha lëvizjet e saj
Smiles, fjalime dhe karakteristika
Pra, plot jetë, frymëzim,
Pra, plot thjeshtësi të mrekullueshme.
Por zëri depërton shpirtin
Si të mbani mend ditët më të mira
Dhe zemra e do dhe vuan
Pothuajse i vjen turp për dashurinë e tij.
 
투고자: tanyas2882tanyas2882, 木, 14/03/2019 - 13:26
코멘트