Advertisements

Το σ' αγαπώ (To s' agapó) (마케도니아어 번역)

마케도니아어 번역마케도니아어
A A

Она „Те Сакам“

Јас бев толку млад за такви можности (да се отворам),
Но сепак си ја пробав среќата со тебе, љубов моја.
Јас се отворив толку многу со тебе,
Сега сум затворен во себе.
 
Јас ти врлив мрежа, ама ти не се фати во неа,
Ти знаеш како да избегаш од темата,
Можеби навистина имаш право да се пазиш
од моите „Те Сакам“ и од мене.
 
Овде е опасно,
Па најдобро е да си заминеш,
Со години јас се обидувам да го направам она
што ти со години го избегнуваш,
И доколку останеш подолго ќе се врзам,
Така подобро е да си заминеш
Со години се обидувам да го направам она
што ти со години го одбегнуваш
она „Те Сакам“, „Те Сакам“.
 
Јас ти дадов сѐ, ама ти се заглави
во сите нешта што ги држиш скриени од мене.
И можеби си во право да им се спротивставиш,
И на мене и на моите „Те Сакам“.
 
Овде е опасно,
Па најдобро е да си заминеш,
Со години јас се обидувам да го направам она
што ти со години го избегнуваш,
И доколку останеш подолго ќе се врзам,
Така подобро е да си заминеш
Со години се обидувам да го направам она
што ти со години го одбегнуваш
она „Те Сакам“, „Те Сакам“.
 
고마워요!
투고자: Mariam84Mariam84, 土, 24/10/2015 - 11:59

Το σ' αγαπώ (To s' agapó)

코멘트
Read about music throughout history