Via Vallen - Suket Teki

Advertisements
Javanese
A A

Suket Teki

Aku tak sing ngalah
Trimo mundur timbang loro ati
Tak uyako wong kowe wis lali
Ora bakal bali
 
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu
 
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
 
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu
 
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Paribasan awak urip kari balung
Lilo tak lakoni
Jebule janjimu jebule sumpahmu
Ra biso digugu
Wong salah ora gelem ngaku salah
Suwe-suwe sopo wonge seng betah
Mripatku uwis ngerti sak nyatane
Kowe selak golek menangmu dewe
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
Tak tandur pari jebul tukule malah suket teki
 
투고자: AdrijanAdrijan, 日, 10/06/2018 - 15:38
최종 수정: ltlt, 火, 12/06/2018 - 19:20
고마워요!

 

Advertisements
영상
"Suket Teki"의 번역
Via Vallen: 상위 3
코멘트