99 cent store (Macedonisch vertaling)

  • Artiest: Melanie Martinez
  • Nummer: 99 cent store 5 vertalingen
  • Vertalingen: Duits, Italiaans, Macedonisch, Russisch, Turks
  • Verzoeken: Hongaars
Macedonisch vertalingMacedonisch
A A

Продавница 99 центи

Имав кругови во очите за тебе
Заслепен од штипки и блуз
Ох, ти беше мојот ветровит Ромео
Имавме соодветни тетоважи од мастики
Со твојот казу свири ми серенада
Ме измами со твоите панделки и лак
 
Толку е сјајно во картичката за купување
Убаво на паркинг
Но кога си одиш дома
Тогаш се се распаѓа
 
Сеуште мислам на тебе понекогаш
Само кога шетам низ продавницата од 99 центи
Ми ги продаде сите тие ефтини лаги
Можев да си изградам цела продавница од 99 центи
 
Вино и вечерај ме со твојата пластична храна
Ме ограби од мојот сладок заб
Ме држеше со пиштол полн со вода
Ме врза за овие патеки за воз играчки
Ме остави таму и никогаш не се врати
Лепливи сувенири кога се кажува и завршува
 
Толку е сјајно во картичката за купување
Убаво на паркинг
Но кога си одиш дома
Тогаш се се распаѓа
 
Сеуште мислам на тебе понекогаш
Само кога шетам низ продавницата од 99 центи
Ми ги продаде сите тие ефтини лаги
Можев да си изградам цела продавница од 99 центи
 
Сеуште мислам на тебе понекогаш
Само кога шетам низ продавницата од 99 центи
Ми ги продаде сите тие ефтини лаги
Можев да си изградам цела продавница од 99 центи
 
ох, ох
 
Сеуште мислам на тебе понекогаш
Само кога шетам низ продавницата од 99 центи
 
Toegevoed door Natalijaa17Natalijaa17 op Di, 12/11/2019 - 13:46
EngelsEngels

99 cent store

Meer vertalingen van 99 cent store
Macedonisch Natalijaa17
Please help to translate "99 cent store"
Melanie Martinez: Top 3
Idioms from "99 cent store"
Reacties