Karolina Gočeva - Od nas zavisi (Од нас зависи)

Advertisements
Macedonisch

Od nas zavisi (Од нас зависи)

Ветар ми носи
Спомени од едно време
Што се чини толку далечно
Но сега се смени
Се изгуби сјај
 
Снегот што вее
Во мене грее стара љубов
Што ми дава желба за живот
Но пак ќе се сврти тркалото знај
 
Ајде пробај замисли си
За миг едно место
Eдно парче земја на југ
Може за тебе да биде рај
Тоа знај од нас зависи
 
Сега сме сите
На исто место ова време
Што се чини толку нејасно
Но пак ќе се сврти тркалото знај
Нели
 
Замисли си
За миг едно место
Eдно парче земја на југ
Може за тебе да биде рај
Тоа знај од нас зависи
 
Ајде пробај замисли си
За миг едно место
Eдно парче земја на југ
Може за тебе да биде рај
Тоа знај од нас зависи
 
Toegevoed door KaterinaMKD op Woe, 09/11/2011 - 04:01
Bedankt!

 

Advertisements
Video
Reacties