Reclame

Të dua ty (Engels vertaling)

  • Artiest: Soni Malaj
  • Nummer: Të dua ty 7 vertalingen
  • Vertalingen: Duits, Engels #1, #2, #3, Frans, Italiaans, Servisch
Engels vertalingEngels
A A

I love you

Versions: #1#2#3
With you lives my spirit my love, with your lips i found life
When you touch me, you say i love you, they are mine those lips of yours
merre qiellin, ta kam falur, me merr
te kam falur - is a difficult saying to explain it means like i allow
 
You are the world, you are the sun, you are the sea you are the sky, i love you
je gjysma ime ne ketë jete, gjithçka qe kam'
Nese njeri me nuk do jem, me shkruaj dhe nentoke, e jotja jam
Nga një oqean qe na ndan, tek unë je sot nëse një dite qielli do te qaj
dielli do te dijë te ngrohe
 
Toegevoed door BalkaneuroBalkaneuro op Di, 02/12/2008 - 15:23
AlbaneesAlbanees

Të dua ty

Soni Malaj: Top 3
Reacties