Reclame

Alıştım Susmaya (Albanees vertaling)

  • Artiest: Emre Aydın
  • Nummer: Alıştım Susmaya 19 vertalingen
  • Vertalingen: Albanees, Arabisch, Azeri, Duits, Engels #1, #2, #3, Frans, Grieks 10 more
Albanees vertalingAlbanees
A A

U mësova duke heshtur

Shumë e vështirë ndonjëherë
Me zë të lartë të hesht
Fshehja vetveten
Nga vetja jote nuk mund të heqësh dorë
 
Shumë e vështirë ndonjëherë
'Ndoshta ata' janë mbledhur
Dhe për të të mbajtur ty
Madje edhe pavarësisht teje
 
Nëse ke ftohtë më thuaj menjëherë
Dritaret janë të mbyllura për mua
E lashë ashtu le të mbetet
Të koklavitura si ne
 
Kohën kur të më duash mua
U mësova duke heshtur
Nuk kam qarë aspak, nuk kam qarë
U mësova duke heshtur
 
Kohën kur të më duash mua
U mësova duke heshtur
Ende ftohtë ftohtë ende
U mësova duke heshtur
 
Shumë e vështirë ndonjëherë
Për të marrë frymë
Dhe të drejtën për të emigruar
Në klimën tuaj
 
Ti mua
Të mbetet tek ti
Më e dashura. Gënjeshtër
 
Bedankt!
Toegevoegd door umer.brruti.3umer.brruti.3 op Di, 11/11/2014 - 12:56
TurksTurks

Alıştım Susmaya

Reacties
Read about music throughout history