Bak Yeşil Yeşil (Macedonisch vertaling)

Advertisements
Macedonisch vertaling

Pogledni, zelenooka (Погледни, зеленоока)

Затвори си ги очите, никој да не ги види
Само погледни ме, зеленоока
Не дозволувај очите да им даваат надеж на други
Само погледни ме, зеленоока
 
Те сакам толку лудо
Како песна напишана од Бога
Како да знаеш што мислам
Само погледни ме, зеленоока
 
Toegevoed door ivank23 op Ma, 25/06/2012 - 14:32
Added in reply to request by marijap
Turks

Bak Yeşil Yeşil

Meer vertalingen van Bak Yeşil Yeşil
Engels Guest
Macedonischivank23
See also
Reacties