Reclame

Belle (Albanees vertaling)

  • Artiest: Notre-Dame de Paris (musical)
  • Gastmuzikant: Patrick Fiori, Garou, Daniel Lavoie
  • Ook uitgevoerd door: Sergey Lazarev, Vlad Topalov
  • Nummer: Belle 44 vertalingen
  • Vertalingen: IPA, Transliteratie, Albanees #1, #2, Arabisch, Bulgaars, Duits #1, #2, Engels #1, #2, #3, #4, #5, #6, #7, Grieks, Hebreeuws, Hongaars, Italiaans #1, #2, Japans, Kroatisch, Lets, Oekraïens #1, #2, Perzisch, Polish (Silesian dialect), Pools, Roemeens #1, #2, #3, #4, #5, Russisch #1, #2, #3, Servisch #1, #2, Spaans, Tsjechisch, Turks #1, #2, Venetan, Vietnamees
  • Verzoeken: Nederlands
Albanees vertalingAlbanees
A A

Bukur

Versions: #1#2
bukur
është një fjalë që duket shpikur për atë
kur ai vallet dhe e vë trupin e tij në dritën e ditës, si
një zog që qëndron jashtë krahë të fluturojnë.
Pastaj kam dëgjuar ferr hapur nën këmbët e mia
I vendosur nën sytë Gittana saj pantallona të gjera
Ajo që unë ende nevojë për t'u lutur për të Zojës?
Kush
është ai që hedh gurin e parë në të?
Ai nuk e meriton të ekzistojë në tokë
Oh Luciferi!
Oh! Më lejoni vetëm një herë
rrëshqiti Esmeralda kompanisë sime flokëve.
 
bukur
Dhe djalli që është mishëruar në fjalën e saj
për të devijuar mendjen time nga të Perëndisë të përjetshëm?
që kjo të vihet në dëshirën time trupore
për të parandaluar sytë nga qielli?
Ajo mbart në mëkatit origjinal
Epshi më bën një kriminel?
ajo
konsiderojnë se kënaqësitë e një vajzë, një vajzë e hiç
Duket se papritmas sjellin kryqin e njerëzimit
Oh Madonna!
Më lejoni vetëm një herë
shtyjë derën e kopshtit të Esmeralda!
 
bukur
pavarësisht nga sytë e saj të mëdha që do të kënaq zezaket
Zonjusha ishte ende e virgjër?
Kur lëvizjet e saj të bëjë që unë të shoh monsters dhe mrekulli
nën buzë e saj në ngjyrat e arcoballeno
i dashuri im, më lejoni të pabesë
së pari ju merr për të altarit.
Kush
Dhe njeriu që largohen shikimin e tij prej saj
nën dënimin e duke u shndërruar në një shtyllë e kripë?
Oh zambak të bardhë,
Unë nuk jam një njeri i besimit
I shkul lule e dashurisë për Esmeralda.
 
I vendosur nën sytë Gittana saj pantallona të gjera
Ajo që unë ende nevojë për t'u lutur për të Zonjës Sonë
Kush
është ai që do të hedhin gurin e parë?
Ai nuk e meriton të ekzistojnë mbi tokë.
Oh Luciferi!
Oh, më lejoni vetëm një herë
rrëshqiti Esmeralda kompanisë tim flokët!
Esmeralda!
 
Toegevoed door skerdi98skerdi98 op Zat, 07/04/2012 - 11:53

Belle

Reacties
MayGoLocoMayGoLoco    Zat, 07/04/2012 - 14:05

Please translate the title

AlbiolaAlbiola    Di, 22/10/2013 - 12:29

Mendoj se duhet ta rishikosh perkthimin ..