Reclame

Chandelier (Macedonisch vertaling)

Macedonisch vertalingMacedonisch
A A

Лустер

Забавните девојки не се повредуваат
Ништо не чувствуваат, кога ќе научам
Го соборувам, го соборувам
 
Јас сум таа "повик за убав провод"
Телефонот ќе експлодира, ми звонат на врата
Ја чувствувам љубовта, чувствувам љубовта
 
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
 
Ги фрлам назад додека не го изгубам избројувањето
 
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
Ќе живеам како утре да не постои
Како да не постои
Ќе летам како птица во ноќта, ќе ги осeтам моите солзи додека се сушат
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
 
Ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Помогни ми, ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Само за вечерва
 
Сонцето е горе, јас сум хаос
Треба да излезам од ова, да бегам од ова
Еве доаѓа срамот, еве доаѓа срамот
 
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
1,2,3 1,2,3 пиј
 
Ги фрлам назад додека не го изгубам избројувањетo
 
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
Ќе живеам како утре да не постои
Како да не постои
Ќе летам како птица во ноќта, ќе ги осeтам моите солзи додека се сушат
Ќе замавнам од лустерот, од лустерот
 
Ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Помогни ми, ќе се држам за драгиот живот, нема да гледам долу, нема да ги отворам очите
Ја задржувам чашата полна до утринската светлина, затоа што се држам само за вечерва
Само за вечерва
 
Bedankt!
thanked 2 times
Toegevoegd door Natalijaa17Natalijaa17 op Woe, 20/04/2016 - 08:50
EngelsEngels

Chandelier

Reclame
Please help to translate "Chandelier"
Reacties
Read about music throughout history