Reclame

Genc & Nadia Tukiçi - Ju flet Tirana

  • Artiest: Genc & Nadia Tukiçi
  • Vertalingen: Engels
Albanees
A A

Ju flet Tirana

Ju flet Tirana, ju flet këtu Tirana!
Mirëmëngjes Nënë Shqipëri!
Mirëmëngjes shqiptarë, kudo që jeni!
 
Zëri i saj si zëri i nënës na mësoi ABC-në,
Na mëkoi shpresën e zemrës, krenari ngjizur në këngë
Zëri i shqipes n'hapësirë, me një gjuhë perëndije,
Sa e lasht' dhe sa e dlirë, me burim prej ilirije
 
Ju flet Tirana, ju flet Tirana,
Mirëmëngjes Nënë Shqipëri!
Mirëmëngjes shqiptarë, kudo që jeni!
Ju flet Tirana, ju flet Tirana,
Mirëmëngjes Nënë Shqipëri!
Mirëmëngjes shqiptarë, kudo që jeni!
 
Aty fjala, aty kënga, aty geni, historia,
Aty shpirti, aty zemra, aty e gjthë shqipëria.
Zëri i Radio Tiranës na jep jetë, na bën krenarë,
Zëri i saj si zëri i nënës përcjell dritë te çdo shqiptar.
 
Ju flet Tirana, ju flet Tirana,
Mirëmëngjes Nënë Shqipëri!
Mirëmëngjes shqiptarë, kudo që jeni!
Ju flet Tirana, ju flet Tirana,
Mirëmëngjes Nënë Shqipëri!
Mirëmëngjes shqiptarë, kudo që jeni!
 
Toegevoed door ToffeenixToffeenix op Woe, 11/12/2019 - 13:30
Laatst bewerkt door crimsonDynamecrimsonDyname op Zat, 28/12/2019 - 01:53
Submitter's comments:

Transcribed from the RTSH official clip.
Artists were originally listed here as Genc and David Tukiçi - I have updated it to Genc and Nadia Tukiçi.
Not 100% sure on the capitalisation here, gave it my best.

Added in reply to request by crimsonDynamecrimsonDyname
Bedankt! 2 keer bedankt

 

Reclame
Video
Vertalingen van "Ju flet Tirana"
Collections with "Ju flet Tirana"
Reacties