Reclame

Historia de un amor (Albanees vertaling)

  • Artiest: Luis Miguel (Luis Miguel Gallego Basteri)
  • Nummer: Historia de un amor 25 vertalingen
  • Vertalingen: Albanees, Arabisch, Chinees, Duits, Engels #1, #2, #3, #4, #5, Frans #1, #2, Grieks #1, #2, Indonesisch, Italiaans, Japans, Perzisch, Portugees, Russisch #1, #2, Servisch, Tagalog (dialects), Tsjechisch, Turks, Zweeds
Albanees vertalingAlbanees
A A

Histori e një dashurie

Tani s’je më përkrah meje, zemër
Dhe në shpirt kam veç vetmi
E nëse tani nuk mund të të shoh,
Pse Zoti më bëri të të dashuroja,
Për të vuajtur më shumë.
Gjithëmonë pate qenë arsyeja e ekzistencës sime.
Të të adhuroja, për mua ishte feja vetë.
Dhe në puthjet e tua gjeja
Dashurinë që më sillte
Nxehtësia e pasionit tënd.
Kjo është historia e një dashurie
Që nuk ka të dytë,
Që më bëri të kuptojë
Gjithë mirësinë, gjithë ligësinë
Që i dha dritë jetës sime,
Dhe e fiku më pas.
Ah çfarë nate e errët,
Pa dashurinë tënde nuk do të jetoj.
 
Toegevoed door B_lindaB_linda op Zon, 27/06/2010 - 17:47
Added in reply to request by LunaLuna
SpaansSpaans

Historia de un amor

Reacties
FaryFary    Zon, 22/11/2015 - 10:18

The original lyrics have different verses now, so could you check your translation?