Reclame

Hop (Macedonisch vertaling)

Macedonisch vertalingMacedonisch
A A

Хоп

Мило, ме сакаш ли уште?
Бејби, ме соблекуваш ли ноќе?
Вози споро, нема да брзаш.
Како да се случи кога многу мрдаш!
 
Хоп, и влегува малку по малку.
Хоп, движи се споро и споро.
Хоп, и стави го баш сега
Ритамот на љубовта. (2)
 
Гледај без да се лутиш
Пипај без да се доближуваш
Немој да прекинуваш баш сега
Задржи се малку, да, да, така.
 
Хоп, хоп, хоп / x2
 
Bedankt!
thanked 2 times
Toegevoegd door techoztechoz op Do, 09/04/2015 - 15:21
Added in reply to request by balkanjazerbalkanjazer
Reclame
Reacties
Read about music throughout history