Reclame

I won't let you go (Macedonisch vertaling)

  • Artiest: James Morrison
  • Nummer: I won't let you go 15 vertalingen
  • Vertalingen: Arabisch, Azeri, Frans, Georgisch, Grieks, Hongaars #1, #2, Italiaans, Macedonisch, Oezbeeks, Portugees, Roemeens, Servisch, Spaans, Turks
Macedonisch vertalingMacedonisch
A A

Нема да дозволам да си одиш

Кога е темно
Земи си малку време да закрепнеш
Земи си малку верме да погледнеш наоколу
Пред да замине
 
Нема да попуштиш
Но пак продолжуваш да тонеш
Запамти како сега ме спаси
Од сите мои грешки, јеах
 
Ако има љубов, само чувствувај ја
Ако има живот, ќе го видиме
Ова не е време да се биде сам, сам, јеах
Нема да дозволам да си одиш
 
Кажи ги тие зборови
Кажи ги тие зборови како да нема друго
Затвори ги очите и можеби ќе поверуваш
Дека има излез од ова
 
Отворо го
Отвори го твоето срце за мене сега
Дозволи му да се испразни
Нема ништо што можам да земам
 
Ако има љубов, само чувствувај ја
Ако има живот, ќе го видиме
Ова не е време да се биде сам, сам, јеах
Нема да дозволам да си одиш
(Нема да дозволам да си одиш)
(Нема да дозволам да си одиш)
 
Ако твоето небо се руши
Само фатиме за рака и држи ме
Немораш да бидеш сама, сама, јеах
Нема да дозволам да си одиш
(Нема да дозволам да си одиш)
(Нема да дозволам да си одиш)
 
И ако го чувствуваш замрачувањето
И ако си премногу слаба да продолжиш да се бориш
И сите твои пријатели исчезнале
Јас ќе бидам тука, а не заминат, засекогаш, да те придружувам
 
Ако има љубов, само чувствувај ја
Ако има живот, ќе го видиме
Ова не е време да се биде сам, сам, јеах
Нема да дозволам да си одиш
(Нема да дозволам да си одиш)
(Нема да дозволам да си одиш)
 
Ако твоето небо се руши
Само фатиме за рака и држи ме
Немораш да бидеш сама, сама, јеах
Нема да дозволам да си одиш
(Нема да дозволам да си одиш)
(Нема да дозволам да си одиш)
 
Нема да дозволам да си одиш
Нема да дозволам
Нема да дозволам да си одиш
Нема да дозволам
Нема да дозволам да си одиш
Нема да дозволам да си одиш
 
Toegevoed door MoniStanMoniStan op Zat, 07/07/2012 - 22:02
EngelsEngels

I won't let you go

Reacties