Reclame

Lindita - Ëndërroja

  • Artiest: Lindita
  • Vertalingen: Engels
Albanees
A A

Ëndërroja

Kam jetuar aq shumë jetë por e vjetër s'jam
Patjetër zgjidhje sonte lamtumire m'duhet t'i them
Një jetë që gjithmonë e ëndërrova ta kem
oooooh
 
Se gjërat s'qenkanë ashtu siç duam t'i shohim ne
Do të doja t'mos jetoja në këtë realitet
Sa më shumë luftova çdo herë u dëshpërova
Iku ai që unë e desha me t'vërtetë
 
Ref: (x2)
Ëndërroja t'jem me ty dhe të ndërtoj një ardhmëri
Fluturoja si një flutur por krahët mi theve ti
S'kam më forcë as të them "kthehu përsëri"!
 
Edhe një herë ty të kërkoj lotët të mi fshish
Të më thuash se do jem më mirë
Tempullin tonë të dashurisë e rrënove ti
Dhe parajsën ma shndërrove fantazi
YEAAAAAH
 
Ref: (x3)
Ëndërroja t'jem me ty dhe të ndërtoj një ardhmëri
Fluturoja si një flutur por krahët mi theve ti
S'kam më forcë as të them "kthehu përsëri"!
 
Toegevoed door Zarina01Zarina01 op Di, 07/02/2017 - 18:51
Laatst bewerkt door Zarina01Zarina01 op Zat, 04/03/2017 - 21:15
Bedankt!

 

Reclame
Video
Vertalingen van "Ëndërroja"
Lindita: Top 3
Reacties